Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De metamorfose van Nena
  Rate this post

  Even voorstellen: Nena is 26 jaar, woont in Drachten en werkt op een webcare-afdeling.

  Hoe vond je het?

  Nena: ‘Supergezellig! Ik liep al een tijdje rond met hetzelfde kapsel en wilde wel eens wat anders, maar wist niet precies hoe of wat. Ik zag de oproep op Facebook en dacht ‘Waarom niet?’ Het was voor mij een mooie manier om de knoop door te hakken. Het was heel verrassend, ook omdat mijn haarkleur van grijswit naar chocoladebruin is gegaan. Dat is wel heel anders, maar ik vind ‘t supermooi! Bij het uitkiezen van de kleding waren we er ook snel uit. Het werd het eerste setje dat ik paste, met een superschattig rokje, dus dat hadden ze goed gezien. De fotograaf was ook leuk en kletste gezellig mee, zodat alles heel gemoedelijk ging.’

  Haar

  Nadat we een kleuranalyse hadden gedaan, bleek al snel dat Nena een ‘lentetype’ is. ­Hierdoor past een karamelkleur met highlights zeer goed bij haar jonge gezicht en krijgt zij een volwassen uitstraling. We hebben het haar van Nena geknipt in een lob; een lange bob met lange lagen. Het losse, lange haar dat ze eerst had, maakte haar l­ijzig. Dit staat een stuk pittiger in haar gezicht en er zit nu veel meer natuurlijke beweging in. Voor de styling gebruiken we een Beach Spray en we föhnen het haar luchtig. Voor de afwerking hebben we het haar gestyled met een grove krultang, wat een mooie, nonchalante slag creëert.

  Visagie

  Voor de oogmake-up van Nena hebben we een licht-champagnekleurige oogschaduw gebruikt. Dit maakt haar ogen optisch groter. De wenkbrauwen hebben we ingekleurd met een lichtbruine wenkbrauwpoeder voor een mooie heldere uitstraling. Om haar junkbeenderen te benadrukken, gebruiken we een oranjerode blush en voor de lippen een lipgloss met een roze ondertoon, wat goed bij haar huidskleur past.

  Kleding

  We hebben Nena een classy gypsy-look aangemeten, met onder andere een blazerjasje met gouden knoopjes, en een topje van satijn. Om het helemaal af te maken, draagt ze een ring met een kobaltkleurige steen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply