Rate this post
 • De metamorfose van Nynke
  Rate this post

  Even voorstellen; Nynke is 30 jaar, woont in Oosterwolde en werkt als medewerker commerciële binnendienst en receptioniste bij ECOstyle in Appelscha.  Hoe vond je het? Nynke: ‘Het was een superleuke dag! Een vriendin had me opgegeven, dus het was een complete verrassing. Eerst ging ik kleren uitzoeken in Smilde, wat heel gezellig was, en daarna was het tijd voor de visagie en de kapper. Normaal heb ik nooit krullen, dus ik heb een compleet andere look gekregen. Voor de foto’s zijn we naar het Drents-Friese Wold gegaan. Ik had nog nooit een fotoshoot meegemaakt en dat was dan ook wel spannend, maar de fotografe was zó leuk, spontaan en enthousiast, dat ik me gelijk op m’n gemak voelde. Ik heb al veel leuke reacties op mijn nieuwe uiterlijk gekregen van familie, vrienden en collega’s!’

  Haar
  Nynke had het haar al donkerder geverfd voor de winter, maar de kleur die ze erin had, vond ze te rood. Ik heb de basiskleur wat meer naar de goudtint gebracht; wel warm maar geen rood erin. Het stond gelijk anders in haar gezicht. Om de kleur wat speels te houden, heb er ik daarna een bayalagetechniek erin gemaakt. De kleur loopt nu van goudbruin vanuit de hoofdhuid naar goudblond in de punten. Met knippen heb ik er lange lagen in geknipt en ik heb het afgewerkt met de krultang voor de speelse krullen.

  Visagie
  Nynke vertelde mij dat ze altijd een liquid eyeliner draagt. Die heb ik bewust weggelaten om haar een heel ander effect te laten zien met alleen oogschaduw. Wel heb ik de eyeliner gebruikt om die uiteindelijk weer uit te poetsen met donkerbruine oogschaduw. Onder de ogen heb ik daar hetzelfde mee gedaan. Zo creëer je een heel zachte, intense oogopslag. Ik heb ook een koper- en rode kleur gebruikt, om haar blauwe ogen meer te laten uitkomen. Omdat de oogmake-up redelijk rustig is, heb ik bewust gekozen voor een mooie donkere kleur op de lippen. Dat maakt het af.

  Kleding
  Nynke heeft een stoer-vrouwelijke uitstraling met prachtige, sprankelende ogen. Voor het bovenstuk hebben we gekozen voor een frisse blousetop van Dreamstar, mooie kleuren met leuke glitters als accent. Het onderstuk is een stoere, ietwat donkere, spijkerbroek van ons nieuwe merk Moglie geworden. Deze heeft door de zichtbare knoopsluiting aan de voorkant een stoere en zelfverzekerde uitstraling. De enkellaarzen van s.Oliver passen perfect bij de stijl van Nynke. Ze zijn stoer en vrouwelijk, maar ook lekker warm. Om het af te maken, draagt Nynke een omslagdoek van Soyaconcept.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply