Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De metamorfose van Petra
  Rate this post

  Even voorstellen: Petra is 50 jaar, woont in Rotterdam en is ondernemer. Hoe vond je het? Petra: ‘Heel leuk! Ik dacht: laat ik die uitdaging eens aangaan, want het is leuk en leerzaam om eens uit je comfortzone gehaald te worden, door iets anders met je uiterlijk en kleding te doen. Het is best spannend om andermans ideeën te volgen en los te laten wat je zelf denkt. Voor de metamorfose kreeg ik als het ware een heel verzorgingspakket… Een make-upopzet waar ik een stevige avond uit mee aan kon. Mijn haarkleur is wat donkerder geworden en voor de foto mooi opgestoken. Monique van Salon Locus is een superkapper! De kleren die voor mij gekozen werden, zijn leuk, zitten ook lekker en ik krijg er complimentjes over.’

  Haar
  Petra gaf aan in het verleden veel problemen te hebben gehad met de kwaliteit van haar haar. Om het nu inmiddels bestaande ­resultaat te behouden, kozen wij voor een semi-permanente kleurbehandeling, die op een natuurlijke basis is ontwikkeld en met een laag percentage peroxide een mooi en dekkend eindresultaat kan bieden. Gekozen is voor een zomerse beige blondkleur die net een fractie donkerder is dan haar eigen kleur. Het haar is vervolgens gekruld en nonchalant opgestoken om de volledige metamorfose een fris zomers uiterlijk te geven.

  Visagie
  Op het eerste gezicht zag ik een paar rode vlekjes die mooi geëgaliseerd kunnen worden met de groene concealer. Daarna een foundation om de huid aanbrengen en dan met een matte poeder afmaken. De wenkbrauwen heb ik meer zichtbaar gemaakt met een wenkbrauwpotlood en wenkbrauwgel. Op het ooglid heb ik een waterproof oogpotlood aangebracht, dat maar heel even de tijd heeft om te drogen en urenlang goed blijft zitten. Om de kleur ietwat af te zwakken, heb ik een grijstint oogschaduw gebruikt, wat een mooi effect heeft samen met het oogpotlood. De wimpers heb ik extra aangezet met de EXTREME mascara van Pupa. Deze scheidt de haartjes en zorgt voor extreem veel volume en lengte. Op de lippen heb ik lippenstift aangebracht die het geheel afmaakt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply