fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De metamorfose van Priscilla

  Even voorstellen: Priscilla is 29 jaar en woont in Amersfoort. Hoe vond je het? Priscilla: ‘Hartstikke leuk! Een vriendin had me getagd op Facebook, dus het was een mooie verrassing dat ik de metamorfose gewonnen had. In de kledingzaak werd, in overleg met de kapper en de fotograaf, gekozen voor een Ibiza-uitstraling. En de kleding staat goed! De fotoshoot van het resultaat van de metamorfose is gedaan in het centrum van Nieuwegein. Ik had geen ervaring met een professionele shoot, en het was dan ook wel wat spannend, maar ook een leuke ervaring. Het is al met al fijn om er eens een keer anders uit te zien dan je gewend bent. Eigenlijk zou je elk halfjaar zo’n metamorfose moeten inplannen voor jezelf…’

  Haar
  Priscilla had veel haar en wilde het liever niet donker. We hebben daarom gekozen voor een frisse matblonde kleur met een asblonde tint. We hebben er een blondeerkleuring opgezet in de folie met Olaplex, zodat de structuur van het haar zich zoveel mogelijk herstelt en intact blijft. Het haar is vervolgens in lagen geknipt, waardoor het wat losser valt. Ten slotte hebben we het kapsel afgewerkt met een stijltang. Priscilla heeft nu een frisse ‘festivallook’, waar de make-up en kleding ook aan bijdragen. Verder heeft Denise Woutersz van Mooi! bij Denise de nagels behandeld met gellak in een frisse zomerkleur.

  Visagie
  Gezien de kleding van Priscilla, heb ik voor de visagie gekozen voor de ‘summerlook’. Ik heb een foundation gebruikt op waterbasis. Dat geeft een mooie, egale teint zonder dat het zwaar aanvoelt. Op de oogleden heb ik zachtroze tinten oogschaduw gebruikt. Door verschillende tinten te gebruiken en ze mooi met elkaar te blenden, heb ik de ogen een frisse en open blik gegeven. Ik heb highlighter op de jukbeenderen en op het wenkbrauwbot aangebracht voor een mooie glans. De zachtroze kleur op haar lippen maken de look compleet.
  Kleding

  De zon laat zich weer zien, dus is het tijd voor meer kleur. De combinatie van off-shoulder en een korte broek geeft het ultieme zomergevoel. Met het haarbandje hebben we gemakkelijk een boho-look gecreëerd. Wat sleehakken eronder en Priscilla is helemaal summerproof!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply