Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De metamorfose van Rinda
  Rate this post

  Rinda is 40 jaar, woont in Drachten en is ­professioneel vrijwilliger.

  Hoe vond je het?
  Rinda: ‘Ik vond het eerst wel spannend, maar het was heel leuk en ik heb ervan genoten! Bij het zoeken naar kleren werd ik uit mijn comfortzone geslingerd. Ik pakte iets wat ik normaal zou dragen, maar toen zeiden ze ‘Dat is veel te gewoontjes!’, en zochten wat anders uit. Nou, ik moet zeggen: dat pakte goed uit. Het staat best wel leuk… Wat mijn kapsel betreft wist ik niet goed wat ik ermee aan moest. Moest het anders? Korter? Fijn dat de kapsalon dat probleem gefixt heeft. Het is heel mooi geworden en ik ben er helemaal tevreden mee. Zelfs mijn nagels zijn gelakt. Wauw, die zijn écht mooi geworden!’

  Haar
  Rinda kwam binnen met haar zus. Ze waren beiden zó blij dat Rinda de metamorfose gewonnen had! Rinda gaf aan eigenlijk niet veel aan haar haar en make up te doen, maar stond open voor alles. Ze vond het eerst best spannend, maar het was erg gezellig. We kwamen er door middel van een kleurenanalyse achter dat Rinda een ‘lentetype’ is. We hebben gekozen voor een frisse blonde haarkleur met een warme ondertoon en af en toe een lowlight als contrast. De coupe hebben we aangepast aan haar gezichtsvorm, met de volumes op de juiste plaats.

  Fashion
  Ik heb gekozen voor de kleuren combi-koraal en warm roze. Roze is de boventoon van deze zomer en staat Rinda mooi, omdat haar gezicht heldere kleuren nodig heeft. Het zijn de kleuren waar het zonnetje in schijnt, in combinatie met M.O.D. jeans. Dit model is prachtig voor de vrouwelijke vormen van Rinda, met een liftend effect voor de billen en een mooie hoge taille. En voor een chic mooi detail de pumps van est1842. Deze lopen comfortabel vanwege de kussentjes in de schoen onder de bal van de voet. De blouse is een echte Swarovski met een mooi shiny effect.

  Visagie
  We hebben de make-up op een natuurlijke manier aangebracht, met op de ogen brons / groen en de lippen oranjeroze. Ook hebben we haar wenkbrauwen mooi in model geëpileerd. Ze straalt en is prachtig!
  De nagels zijn verzorgd door Jetties nagelstudio (bij ons gevestigd) met een prachtige nailpolish in de kleur ‘rose bud’.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply