Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De metamorfose van… Sabine
  Rate this post

  Sabine is 34 jaar, woont in Almere en is nagelstyliste.
  Sabine: ‘Ik vond het superleuk! Ik was met mijn haar al een tijdje zoekende, maar kwam niet echt tot iets. Toen werd ik benaderd voor deze metamorfose. Dat sla ik natuurlijk niet af! Ik ben superblij met de haarkleur en lengte. De make-up was heel soft en maakte me eens heel zacht in mijn gezicht. Wat het laseren van de tattoo betreft: daar was ik al eens eerder voor geweest, en ik ben heel blij dat de tattoo stukje bij beetje verdwijnt.’

  Beauty
  Sabine is tijdens de metamorfose voor de 3e keer behandeld voor het verwijderen van haar tatoeage bij schoonheidsspecialiste Marouscha. Voor het professioneel verwijderen van tatoeages werkt Marouscha bij Pure Hair and Beauty met de effectieve Q-switched Nd-YAG laser. De ultrakorte lichtflitsen uit de laser breken de ingekapselde verfpigmenten van de tatoeage af tot microscopisch kleine deeltjes. Het lichaam voert deze deeltjes zelf binnen enkele weken af. De lichtflitsen voelen als elastiekjes die tegen de huid springen, waardoor de huid tijdens de behandeling warm en rood wordt.

  Haar
  Sabine kwam binnen met zwart en rood haar en wilde iets totaal anders. Ik heb haar haar ontkleurd om dit ook te kunnen waarmaken. Na het oplichtingsproces heb ik de donkere kleurrand rood ingekleurd, en bovenop heb ik het haar behandeld met paars en lila-tinten. Hierdoor krijgt het haar extra diepte en veel contrasten. Bij het gehele kleurproces heb ik Olaplex gebruikt, om het haar zo min mogelijk te beschadigen. Na de kleurbehandeling is het haar van Sabine in laagjes geknipt en er is een stukje van de onderkant afgehaald.

  Visagie
  Omdat Sabine zelf altijd al make-up draagt, konden we wat meer make-up gebruiken en de kleur aanpassen aan haar haarkleur. Door de paarstinten wordt het een mooi geheel. Deze tinten maken haar uitstraling zacht en vriendelijk.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply