Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De metamorfose van Susan
  Rate this post

  Susan is 43 jaar en woont in Zoetermeer. Susan: ‘Ik vond het hartstikke gaaf! Het leek me leuk om eens mee te maken, en liet ze lekker hun gang gaan. Maak er maar wat moois van! Heel apart vond ik dat er voor mijn haar drie kleuren gebruikt werden, en de visagie daarbij was ook bijzonder. De fotograaf heeft me voor de fotoshoot ook op m’n gemak gesteld en nuttige aanwijzingen gegeven. Normaal poseer ik namelijk alleen voor vakantiefoto’s… Bekenden van mij zagen natuurlijk gelijk dat ik er anders uitzag en moesten soms even goed kijken naar het veelkleurige resultaat!’

  Haar
  Susan had gekleurd haar, maar was toe aan een opfrisbeurt. Haar lengte wil ze graag behouden, maar er mocht wel meer pit in. En ze wilde graag een kapsel dat per styling kan veranderen. We hebben de kleur heel speels en in een opvallende folietechniek aangebracht. Deze techniek is volledig rond ingezet, en zo ontstonden er prachtige kleurschakeringen die mooi bij elkaar passen en met een multifunctionele toepasbaarheid van het stylen. Er is gekozen voor een diepbruine basiskleur; een kleur met een rode toon en een ton-sur-ton ­combinatie van een tussenliggende kleur om alles mooi in balans te brengen.

  Visagie
  Susan heeft een rode ondertoon in de huid die gecamoufleerd kan worden met een groene primer en concealer. Daarover de active light N. 020 van Pupa en de huid is al een heel stuk geëgaliseerd. Omdat het haar en de kleding paarse tinten hebben, heb ik gekozen voor een lekkere felle kleur oogschaduw. Een dikke eyeliner kan heel goed bij Susan, omdat de ogen ietwat groter zijn en de ogen door een grovere eyeliner kleiner lijken. De blush is van de limited edition DOT Shock. Als laatste is er een lippenstift aangebracht die het geheel afmaakt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply