Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De metamorfose van Sylvia
  Rate this post

  Even voorstellen: Ik ben Sylvia en ben bijna 52 jaar. Hoe vond je het? Wat een topdag heb ik gehad en wat ben ik verwend! Mijn haren zijn heel mooi geknipt en geverfd. En ik heb een heel mooie, natuurlijke make-up gekregen. Dit alles heb ik te danken aan mijn beste vriendin Jojanneke. Ook wil ik graag het team van kapsalon Berberie bedanken voor deze heel mooie dag. Dank jullie wel, Natalie en Aylin, voor deze mooie ervaring!

  Haar
  Sylvia is opgegeven door haar beste vriendin die al heel lang bij ons in de salon komt. Zij wilde haar vriendin in het zonnetje zetten, omdat ze na een maagoperatie maar liefst 50 kilo is afgevallen! Sylvia werkt in de zorg en staat altijd klaar voor een ander, maar vergeet zichzelf eigenlijk. Wij vonden het daarom heel fijn om nu iets voor haar te doen. Het haar van Sylvia was al redelijk kort; er moest gewoon een goeie coupe in geknipt worden, zodat het voor haar ook gemakkelijk in model te brengen is. De voorkant is een beetje asymmetrisch geknipt, en ze kan het op verschillende manieren stylen. Voor de kleur hebben we gekozen voor een koele mokkatint (L’Oréal Majirel Cool Cover); iets donkerder dan haar eigen kleur. Er zijn aan de voorkant highlights ingezet met een blonde kleur gemengd met mokka, zodat het mooi blendt met de basiskleur (Hi Lift en Cool Cover). Met een zachte make-up was het plaatje compleet!

  Visagie
  We hebben het heel natuurlijk gehouden met zachte foundation een lichte blush. We hebben de oogleden zacht ingekleurd en de lippen een zachtroze gloss gegeven.

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply