Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De metamorfose van Tamara
  Rate this post

  Even voorstellen: Tamara is 24 jaar, woont in ‘s-Gravendeel en werkt als winkelmedewerkster.
  Hoe vond je het?
  Tamara: ‘Spannend! Je weet niet wat ze met je gaan doen hè. Mijn lange haar was jarenlang mijn handelsmerk, maar het werd tijd dat er eens wat vanaf ging. Toch deed het me wat toen het er ook echt af ging. Het was wel een deel van mezelf… Maar ze sleepten me er goed doorheen, en het was een gezellige dag. Ook de fotograaf die erbij was, zorgde voor een ontspannen sfeer. Mensen die me kennen, zeiden ‘Hè? Wat heb je nóú gedaan?’, maar mijn kapsel is nu wat speelser en ­spontaner, en dat vinden ze ook wel weer leuk. Ik ben erg ­tevreden over het resultaat!’

  Haar
  Tamara had heel lang haar. Dat hebben we in vlechten erafgeknipt en naar Stichting ­Haarwensen gestuurd. Ze is een jonge ­moeder die een hippe meid wilde worden.
  We hebben een lange bob geknipt, die haar heel mooi staat. Om het kapsel wat gewaagder te maken, hebben we er lokken van petrol, lavendelblauw en mint gemaakt; supertof bij haar groene ogen! De kleuren zijn allemaal met Schwarzkopf gemaakt
  met Fibreplex door de kleur heen.
  Daarna hebben we het eerst gestyled om te laten zien hoe ze het dagelijks kan dragen. Daarna hebben we een vikinglook gemaakt.

  Visagie
  Omdat Tamara een vikinglook zou krijgen, heb ik de make-up wat pittiger aangebracht, maar wel zodat die nog bij haar past bij Tamara en haar uitstraling. Alle producten die ik heb gebruikt, zijn van Oriflame. Ik heb gekozen voor oogconsealer The One in de kleur ‘fair beige’, een foundation van The One in de matte velvetkleur Light Ivory.
  Verder heb ik onder andere gebruik gemaakt van Wonderlash mascara en Giordani lipstick in de kleur ‘forever red’.

  Kleding
  We hebben gekozen voor een jeansjurkje van Eksept dat, met slechter weer, ook als ­tuniek gedragen kan worden. Daarover draagt ze een gilet van Eksept met franjes; helemaal hot voor het festivalseizoen!
  Als accent kozen we voor een feloranje hemdje van Sensation. Wij hebben gebruik gemaakt van een paar stilettohakken om het stoer maar heel vrouwelijk te houden, maar een sneaker of een espadrille kan natuurlijk ook prima!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply