Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De metamorfose van Tesse
  Rate this post

  Tesse is 25 jaar, woont in Haarlem en is werkzaam in de catering van het Spaarne Gasthuis.

  Hoe vond je het?
  ‘Heerlijk! Ik was opgegeven door mijn schoonmoeder, die vond dat ik met mijn drukke leven wel eens een keer in de watten gelegd mocht worden. En dat leek me ook wel wat. Ik heb 4 uur lang alles lekker over me heen laten ­komen. Nou had ik nog nooit echt iets met mijn haar gedaan, dus ook nooit een ander model gehad of mijn haar geverfd. Voor mijn gevoel is er bij de metamorfose een megagroot stuk afgegaan, maar het is superleuk ­geworden! Een frisse, nieuwe look.’

  Haar
  Tesse is een heel naturel type en kleurt haar haar eigenlijk nooit, tot een paar maanden geleden; toen heeft ze zelf een thuiskleuring, gebruikt wat niet zo goed uitpakte!Dat maakte het voor ons even iets lastigerom te beginnen. We zijn daarom gestart met het knippen. Daarna hebben we het haar gedeeltelijk gebleached om alvast iets van de kleur te verwijderen die er nog in zat.Vooraf hadden we besloten om een ombre inte zetten; een middel beigeblond in de aanzet (ongeveer 10 cm), dan een lichte overloop in beige naar lichtblond. In alle kleur- en bleachproducten gebruiken we de Smartbond van L’Oréal. Zo ontstaat er geen beschadiging tijdens het kleuren! Na 35 minuten hebben we het haar uitgespoeld en een asbeige tonergebruikt. Voor de styling is de krultang gebruikt voor een nonchalante finish.

  Visagie
  Make-up heeft Tesse niet echt nodig, vinden we, dus we hebben alleen een beetje concealer en wat poeder gebruikt en een leuke lipgloss!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply