Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (3 stemmen)
 • De metamorfose van Tonnie
  4/4 - (3 stemmen)

  Even voorstellen
  Tonnie is 41 jaar en woont in Breda.

  Hoe vond je het?
  Tonnie: ‘Super! Ik ben twee jaar geleden ziek geworden, waarbij mijn haar dunner werd en ik kale plekken kreeg. In de afgelopen periode heb ik mijn zwarte haar gewoon laten groeien en er verder niets bijzonders aan gedaan, en ik vond het tijd voor iets heel anders. Jeffrey is een topgast en een vakman, en hij heeft drie verschillende kleuren in mijn haar gedaan. Ook kreeg ik uitleg over de make-up. Het was wel grappig en raar om de hele tijd een fotograaf om me heen te hebbben. Ik voelde me net een BN’er!’

  Haar
  We willen naar een langere lengte toe bij Tonnie, en daarom hebben we ervoor gekozen om niet al te veel lengte eraf te halen. Verder zijn er onzichtbare lagen in geknipt om het volume erin te brengen, en we hebben een lok in het gezicht geknipt. Qua kleur hebben we ervoor gezorgd om verschillende warme tinten toe te passen, zodat de kleur goed bij de huidstoon past.

  Visagie
  Met de make-up hebben we ervoor gekozen om het rustig te houden. We hebben ervoor gezorgd dat de wenkbrauwen de juiste vorm en een mooie kleur hebben gekregen, zodat haar ogen beter uitkomen. Verder hebben we schaduwen toegepast om de lijnen in haar gezicht goed te laten uitkomen. De lippen zijn mooi van zichzelf; daardoor konden we met een matte lipstick het geheel afmaken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Yolanda op maart 29, 2016, 6:51 am

  Wauww! " Buufke" wat een mooie metamorfose! Groetjes, Yolanda

  Beantwoorden →