Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De metamorfose van Venessa
  Rate this post

  Even voorstellen
  ‘Ik ben Venessa Knappers, 35 jaar, trotse moeder van 3 jongens en ook de gelukkige winnares van de metamorfose! Ik had geen idee wat ik moest verwachten en stapte enigszins zenuwachtig binnen. Dit duurde welgeteld nog geen halve minuut, want ik werd zeer warm en hartelijk ontvangen! Na de knipbeurt van Esther werd mijn haar door Bouthaina gekleurd. Ik wenste haar véél succes! Ik ben namelijk in salons geweest van Nederland tot Polen toe, en de medewerkers vertelden mij steeds dat het niet ging lukken om mijn haar op te lichten. Lara heeft vervolgens mijn make-up gedaan en Carla heeft mij aangekleed. Het resultaat vind ik waanzinnig! En nee, mijn haar is niet oranje…’

  Haar
  De haren van Venessa zijn aan de zijkanten flink in lagen gesliced en de kruin is geknipt met behulp van de twist-techniek, waardoor het haar luchtiger valt en ze meer volume op haar kruin krijgt. Fluid hairpainting is de nieuwste kleurtechniek als het aankomt op het verven van je haar. Met deze methode kunnen we, naast warme carameltinten, ook de tofste creaties met felle kleuren maken. Wij vinden dit een van de leukere technieken om met je te delen!

  Visagie
  We hebben Venessa’s huid eerst geëgaliseerd door middel van een getinte dag­crème, concealer en poeder. Haar ogen hebben we wat zwaarder opgemaakt met warme tinten, zodat ze meer opvallen. Op de lippen hebben we alleen wat glans toegepast, zodat ze een warme, natuurlijke uitstraling krijgt.

  Kleding
  Wij hebben gekozen voor een jurk die ook als tuniek gedragen kan worden van Treasures Fashion. Qua kleur past die mooi bij haar en het geheel geeft een warme en vrouwelijke uitstraling. De sjaal (van Treasures) brengt wat extra kleur in het geheel. Daarbij draagt Venessa een mooie armband van Le chique sieraden om het compleet te maken. Een mooie, vrouwelijke maar toch ook gemakkelijk te combineren outfit.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply