Rate this post
 • De metamorfose van… Zoë
  Rate this post

  Even voorstellen; Zoë is 24 jaar en woont in Koudekerke. Wat vond je ervan? Zoë: ‘Leuk! Ik zag de oproep op Facebook en ik dacht: laat ik het ‘ns proberen. M’n kapsel was de laatste tijd een beetje een saaie bedoening geworden, en ik wilde er wel een keer wat moois van laten maken. Van de lengte is er niet veel afgehaald, wat ik ook wilde, maar het is van donkerblond naar grijstinten gegaan. Het is nu een leuk kapsel dat bij me past. Niet iedereen zal dit kunnen waarderen, maar ik heb er al aardige reacties op gehad. We zijn al met al een hele ochtend bezig geweest met de metamorfose.’

  Haar
  Zoë kwam binnen met haar natuurlijke haarkleur en daardoorheen highlights. Ze gaf aan dat ze wel in was voor een uitdaging. Toen ging mijn voorkeur gelijk uit naar de trendy haarkleur ‘granny grey’, met een diepe aanzet. Eerst heb ik haar haar geheel geblondeerd en daarna pas heb ik het grijs gekleurd. Om dat resultaat te bereiken, heb ik met Illumina Color gewerkt. Daarna heb ik het haar geknipt, maar het wild laten groeien, en in model gebracht, maar wel nonchalant. Zo kon Zoë gelijk zien hoe ze het thuis ook gemakkelijk in model kan krijgen.

  Visagie
  Zoë heeft prachtige grote ogen met ­verschillende kleuren erin. Deze wil ik graag benadrukken door een uitgesproken kleur te kiezen. Het paars dat ik heb gebruikt, laat haar ogen nog meer spreken en ­opvallen. Haar wenkbrauwen heb ik iets aangezet om nog meer uitdrukking te creëren. Zoë heeft een mooie huid met sproetjes en weinig oneffenheden. Hier hoef ik dan ook niet veel aan te doen: wat schaduwtjes wegwerken met concealer, afpoederen en een lichte blush op haar wangen aanbrengen. Ik heb haar lippen iets benadrukt met een lichtroze lippenstift, waardoor het een mooi geheel vormt met het haar.

  Fotografie
  Zoë is een stoere meid en de ‘bikerlook’ past haar goed. Ze laat zich gemakkelijk fotograferen, en met wat aanwijzingen hebben we echt mooie (naturel) houdingen en foto’s!

  Kleding
  Het was erg leuk om Zoë aan te kleden. We hebben een leuke keuze kunnen maken door haar zwarte kleding te geven die haar een stoere uitstraling geeft.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply