Rate this post
 • De mooiste dag van je leven
  Rate this post

  Als jouw partner en jij jullie liefde willen bezegelen met het ja-woord, moet dat natuurlijk één van de mooiste dagen van je leven worden. Een dag vol romantiek, liefde en geluk die je samen mag beleven met allemaal dierbare mensen om je heen. Vaak plan je de datum van de huwelijksdag al tijden van tevoren, want er moet nogal wat geregeld en voorbereid worden voordat jullie van de droomdag kunnen genieten.

  En daar zit hem nu net ‘het probleem’. Want wat moet je eigenlijk allemaal regelen? En past dat binnen het budget dat jullie in gedachten hebben? Wil je een thema aan de dag verbinden en weten jullie al een geschikte locatie?

  Perfect geregeld
  ‘Om straks zorgeloos van jullie dag te kunnen genieten, moet alles tot in de puntjes geregeld zijn’, weet Ina Poppen-Ensing van Weddingplanner Houvast. ‘De meeste stellen hebben niet veel ervaring met het plannen van een bruiloft. Logisch! Als geen ander weet ik hoe lastig het kan zijn om deze dag te organiseren. En daarom help ik jullie graag op weg en wil ik jullie graag ondersteunen bij de organisatie van jullie huwelijksdag. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek brengen we samen in kaart hoe jullie ideale dag eruit moet gaan zien en geef ik aan wat ik hierin voor jullie kan betekenen. Ik kan jullie de totale organisatie uit handen nemen en jullie begeleiden bij het maken van belangrijke keuzes. Daarbij kun je denken aan bijvoorbeeld de uitnodigingen, bedankjes, styling, bloemist, catering en trouwauto’s. Maar ook zaken zoals een nanny op een bruiloft, overnachtingen voor de gasten en jullie huwelijksreis. Ik heb een heel breed netwerk van leveranciers uit de trouwbranche waaruit ik kan putten en ik kan er daardoor voor zorgen dat er op de grote dag een topteam klaarstaat voor een onvergetelijke huwelijksdag.’

  Genieten!
  ‘En als jullie trouwdag dan eindelijk aanbreekt, hoeven jullie nog maar één ding te doen: genieten. En ‘ja’ zeggen natuurlijk’, lacht Ina. ‘Alles is tot in de puntjes geregeld, dus laat de dag gewoon lekker op je afkomen en zorg dat jullie op elke foto met een big smile te zien zijn. Een goede planning en voorbereiding met een professionele weddingplanner draagt bij aan jullie geluk.’

  Huwelijksvoltrekking
  Misschien wil je graag dat je vader jullie trouwt. Of een goede vriendin of ander familielid. Hij of zij kan dan voor één dag als trouwambtenaar benoemd worden in de gemeente waar jullie trouwen. Omdat Ina ook trouwambtenaar is, kent zij de wettelijke voorschriften voor wat betreft huwelijksvoltrekkingen, en kan zij hem of haar helpen en adviseren bij deze belangrijke taak.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply