Rate this post
 • De mooiste gelnagels
  Rate this post

  Toen ik vijftien jaar geleden in aanraking kwam met kunstnagels, miste er iets. Ik wist niet hoe het wel moest, maar overal waar ik kwam, was ik niet tevreden, tot ik een keer via-via ergens een reparatie liet doen. Toen wist ik: zó hoort het!

  De nagelstyliste die ik bezocht, woonde echter te ver weg voor mij, dus heb ik haar gevraagd om het mij te leren. Dit kon, maar dan moest ik wel een opleiding doen; dan zou ze me vertellen hoe zij het deed. Zo gezegd, zo gedaan. Ik ben een opleiding in Haarlem gaan doen bij A&B NAILS en heb gelijk een eigen stijl ontwikkeld, met wat hulp, en ben ik met producten van O.P.I. gaan werken.
  Zo ben ik na jarenlange ervaring bij mijn huidige natuurlijke nagels gekomen. Wat ik vooral zo bijzonder vind aan mijn werk, zijn de gezellige gesprekken met al mijn leuke klanten, en klanten die stralend weer de deur uitgaan!
  Mijn doel is een zo natuurlijk mogelijke nagel te maken, oftewel nauwelijks van echt te onderscheiden. Hierbij staan de gezondheid en kwaliteit van de eigen nagel altijd op de eerste plaats. Ook vind ik het bieden van service belangrijk, zoals het snel repareren van een gebroken nagel.
  G-Nails is gevestigd in het centrum van Zeist en Nieuwegein, in het pand van Cosmo Hairstyling. Kijk ook op de Facebookpagina (zoek op ‘Nagelstudio G-Nails’) voor nieuws en speciale acties.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply