Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De mooiste prothesebadmode
  Rate this post

  Op het strand en in het zwembad wil je je zeker voelen en je vrij kunnen bewegen, ook wanneer je een borstprothese draagt. Met prothesebadmode hoef je je geen zorgen te maken dat je prothese verschuift of zichtbaar is en kun je vol vertrouwen genieten van de zomer.

  Louisana Bodyfashion is dé speciaalzaak in Rotterdam en omstreken voor borstprothesen, lingerie en badmode voor vrouwen die een borstprothese dragen. De medewerkers van Louisana zijn ervaringsdeskundigen, zodat zij als geen ander weten waar klanten mee te maken hebben en wat hun wensen zijn. De collectie heeft voor elk wat wils: van sportief tot klassiek en van basic zwart tot vrolijke, tropische prints.

  Zekerheid tijdens het zwemmen
  In de badpakken, bikini’s, tankini’s en strandjurkjes van Louisana zitten speciale hoesjes waarin je een prothese kunt plaatsen. De opening van deze hoesjes zit aan de zijkant, voor zekerheid tijdens het zwemmen. Dankzij het speciale ontwerp van de badkleding sluit de prothese goed aan
  op je lichaam en tekent het niet af. Het hoger gesneden decolleté en de hoger afgewerkte armuitsnijdingen zorgen voor goede steun en draagcomfort.

  Zwemprothese
  Louisana Bodyfashion heeft ook een groot assortiment borstprothesen in verschillende soorten en modellen en in lichte en donkere huidskleuren. Er is ook een speciale transparante zwemprothese met uitsparingen, zodat het water nóg beter kan worden afgevoerd. Deze prothese is bestand tegen zout, water en chloor.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply