fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De mooiste voorjaarsbloemen

  Vanaf januari heeft iedereen weer zin in het voorjaar! In de eerste maanden van het jaar zijn er heel veel leuke seizoensbloemen verkrijgbaar. Natuurlijk is het de tijd van de tulpen, maar ook van anemonen, ranonkels, allerlei soorten bloesems en magnolia’s. Iedere bloem heeft zijn eigen bloeitijd en dat maakt het zo leuk, want zo heb je ieder seizoen bij ons weer een ruime keuze uit de mooiste bloemen voor iedere gelegenheid en ieder interieur!

  Iedere week genieten van de mooiste bloemen zonder er naar om hoeven te kijken? Dat kan met een bloemenabonnement! Je geeft aan of je je boeket wekelijks, tweewekelijks of maandelijks wilt ontvangen en hoe vaak je het boeket wilt ontvangen. Je kunt ook nog je voorkeur opgeven qua kleur en Bloemsierkunst van der Steeg zorgt voor de rest. Meer informatie over het bloemenabonnement vind je op de website.

  Meer groen in huis
  Groene planten zijn de afgelopen jaren weer veel populairder geworden. Groen doet je goed, of het nu thuis is of op het werk. Planten geven meer sfeer en gezelligheid aan een ruimte. Daarnaast hebben veel soorten planten ook nog het voordeel dat ze luchtzuiverend zijn en dus de luchtkwaliteit verbeteren in huis of op je werkplek.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply