Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Dé nagelstudio van Leeuwarden
  Rate this post

  Eigenares Daniela Cimpeanu van Nagelstudio Daniëlla, vlak buiten het centrum van Leeuwarden, doet alles op nagelgebied.

  Natuurlijk wilt u er graag goed verzorgd uitzien. De handen zijn hierbij een belangrijk onderdeel. Uw handen zijn immers uw visitekaartje. Daniela kan ervoor zorgen dat uw handen en nagels er op hun mooist uitzien!
  U kunt bij Daniela terecht voor allerlei manieren om mooiere nagels te krijgen. Zo werkt Daniela bijvoorbeeld met gellak, een nieuwe trend. De lak wordt dun aangebracht en is heel flexibel, voor een natuurlijk effect. De lak blijft ongeveer twee weken zitten, en is er in allerlei kleuren. De lak is gemakkelijk zelf af te weken met een verwijderset, en is bovendien niet schadelijk voor de natuurlijke nagel.
  Ook nail-art is een specialiteit van Daniela. Steentjes, bloemen, 3D-effecten… Van natuurlijk tot extreem: er is van alles mogelijk. Verder zet Daniela kunstnagels van acryl of gel en French. Ze werkt voornamelijk met producten van Magnetic.
  In de studio kunt u verder terecht voor manicurebehandelingen, voor een goede verzorging van de natuurlijke nagels. Uw nagels zeggen veel over uw gezondheid. Laat ze dus goed verzorgen! Kijk ook op de Facebookpagina van Nagelstudio Daniëlla; daarop staan allerlei voorbeelden van werk van Daniela.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply