Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De natuur op je huid. Hoe voelt dat?
  Rate this post

  De Bio-Peeling van Neoderma heeft een verbluffend resultaat door de natuurlijke kruiden. De Bio-Peeling vernieuwt je huid, van binnenuit. Je huid tintelt, je huid gaat aan het werk. En dat zie je meteen, dat voel je meteen. Na de behandeling heeft je huid meer power, straalt, heeft minder lijntjes en rimpeltjes en de poriën verfijnen. Bovendien is de Bio-Peeling niet alleen beroemd om de preventieve werking; ook huidproblemen als acne en pigment minimaliseren met een kuur. Ben je al enthousiast? Ik wel!

  Na 10 jaar ervaring wilde ik, als schoonheidsspecialiste, echt huidverbeterend gaan werken. Met natuurlijke producten, op een huidvriendelijke manier in een ontspannen sfeer en met persoonlijke aandacht. Salon Judith staat voor natuurlijke ingrediënten, een biologische basis, ontspanning, aandacht, huidverzorging én huidverbetering. Naast het 100% biologische en natuurlijke make-upmerk Zao, essence of nature, dat in een mooie, botanische verpakking van Bamboe zit, ben ik enthousiast geworden over de Bio-Peeling van Neoderma.

  Waarom Bio-Peeling?
  De Bio-Peeling is ontwikkeld door een dermatoloog / cosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. De natuurlijke kruiden van de Bio-Peeling werken van binnen naar buiten en zorgen voor een normalisatie van alle huidfuncties en huidimmuniteit. De kruiden zorgen voor een versnelde celdeling van 28 dagen, bij een normale huid, naar 10 dagen. De Bio-Peeling is niet gebaseerd op het verwijderen van de dode huidcellen, maar op de fysiologische versnelling van de opperhuid. Omdat de peeling de celdeling doet versnellen, worden het metabolisme van de huid en de productie van collageen gestimuleerd. De Bio-Peeling heeft een therapeutische werking en geen van de huidlagen wordt aangetast.

  Enthousiast geworden?
  Je bent van harte welkom bij Salon Judith. Voor meer informatie of om een afspraak te maken kun je vrijblijvend contact opnemen. Wil je op de hoogte blijven van acties en nieuwtjes? Volg ons via onze Facebookpagina, Twitter en Instagram.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply