Rate this post
 • De natuurlijke oplossing voor uw gebit
  Rate this post

  Tandimplantaten genieten vandaag de dag een voorkeursbehandeling. Een besluit om ontbrekende tanden te vervangen door tandheelkundige implantaten is een uitstekende investering in uw gebit en uw uiterlijk. Implantaten kunnen uw gezondheid en levenskwaliteit verbeteren en op de lange termijn kosteneffectief zijn.

  Als we over een gezond gebit spreken, is niet alleen de functie van belang. Ook het uiterlijk speelt een belangrijke rol. Daarom verwacht u een optimaal esthetisch en natuurlijk resultaat wat betreft tandheelkundige restauraties.

  Geïnspireerd door de natuur
  Een implantaat komt in de kaak in de plaats van een ontbrekende wortel. Met het Straumann PURE Ceramic-implantaat krijgt u een tandkleurig, metaalvrij alternatief dat als een natuurlijk, gezonde tand functioneert en er zo uitziet.

  Voor een natuurlijke glimlach
  Het Straumann PURE Ceramic-implantaat bestaat uit zeer sterke keramiek en is ontworpen om aan de hoogste functionele en esthetische eisen te voldoen. Omdat het implantaat de kleur heeft van een natuurlijke tand, zal het implantaat niet doorschijnen, zelfs niet bij dun of terug-getrokken tandvlees.
  Ideaal wanneer u kiest voor een metaalvrij implantaat of
  als fronttandvervanging.

  Bewezen eigenschappen
  Het implantaat biedt alle voordelen die
  de implantaten van Straumann onderscheiden: betrouwbaarheid, grote sterkte, uitstekende botintegratie en eigenschappen die leiden tot uitstekende functionele en esthetische resultaten.

  Hoge kwaliteitseisen
  Voordat het Straumann PURE Ceramic-implantaat op de markt is gebracht, is deze aan een streng wetenschappelijk onderzoek onderworpen. Bovendien wordt, voor aflevering aan de tandarts, elk Straumann PURE Ceramic-implantaat getest op kwaliteit. Met het Straumann PURE Ceramic-implantaat ontvangt u een implantaat dat:
  – hoogwaardige esthetische restauraties mogelijk maakt dankzij zijn kleur.
  – een metaalvrij alternatief biedt met ­uitstekende biocompatibiliteit.
  – mechanisch is getest voordat deze bij de patiënt wordt geplaatst.
  – wetenschappelijk is bewezen.
  – direct na het plaatsen voorzien kan worden van een tijdelijke kroon van kunststof.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply