Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De (natuurlijke) wenkbrauwen van je dromen
  Rate this post

  Het blijft iedere ochtend toch weer een dingetje. Steeds weer trek je jezelf onder de dekens vandaag om opnieuw je wenkbrauwen te tekenen en je eyeliner aan te brengen. Met permanente make-up (PMU) heb je hier geen omkijken meer naar. Dat scheelt elke dag weer tijd en ergernis, want je weet dat je er altijd stralend uitziet!

  Het aanbrengen van PMU is alleen niet zomaar gedaan. Het is belangrijk dat je hier een expert voor inschakelt. Iemand die weet wat bij jouw gezicht past. Ieder gezicht is namelijk anders. Je kunt geen foto pakken van wenkbrauwen die je mooi vindt en vragen of je die zou kunnen krijgen. Waar let de specialist op bij het aanbrengen van PMU?

  Natuurlijk resultaat
  Githa van Kleef, van Beautysalon C’est la Vie in Barendrecht, vertelt dat je jezelf niet moet laten misleiden door alle voorbeelden die je op Instagram, sommige websites van beautysalons en televisie ziet. ‘De foto’s zijn vaak bewerkt en er kan een filter voor zitten. Ik vind het juist belangrijk dat het een natuurlijk resultaat is waar je trots op kunt zijn en van kunt genieten. Ik zorg ervoor dat je wenkbrauwen zo min mogelijk van echt te onderscheiden zijn. Als je eyeliner laat zetten, zal ik ook geen grote wings maken, maar ervoor zorgen dat het je eigen schoonheid ondersteunt.’

  Tot je tevreden bent
  Een duidelijke visie dus, wat juist als PMU-specialist belangrijk is, vertelt Githa. ‘Als je een tattoo laat zetten, zoek je ook een artiest uit die tattoos zet op een manier zoals jij het zou willen. PMU werkt hetzelfde. Het gaat erom dat je tevreden de salon weer verlaat. Als ik dus nog merk dat je vooraf twijfelt, adviseer ik om nog even met de behandeling te wachten en alles te overwegen. Het is niet de bedoeling dat je iets doet waar je spijt van gaat krijgen.’

  Minstens een jaar genieten
  Hoe ziet een PMU-behandeling eruit? Tijdens je eerste bezoek bespreek je met de specialist hoe je PMU eruit gaat zien en bepaal je de uiteindelijke kleur van je wenkbrauwen of eyeliner. Daarna zal de PMU gezet worden. PMU is eigenlijk nooit in één keer perfect. Na zes weken volgt dus altijd een behandeling om de PMU bij te werken. Vervolgens kun je er, als je het goed onderhoudt, minstens een jaar van genieten.

  Beauty Angel & OxyGeneo
  Naast PMU kun je bij Githa van Beautysalon C’est la Vie terecht voor skincare-behandelingen, manicure, acrylnagels en gellak. Uniek aan haar salon is de Beauty Angel. Dit moderne apparaat werkt collageenversterkend, waarmee je de klok een stukje terug kunt draaien en je huid zichtbaar kunt verjongen. Je kunt het maximale uit de behandeling halen door de behandeling te combineren met de OxyGeneo. Hiermee verwijder je dode huidcellen uit het bovenste deel van de huid, vergelijkbaar met microdermabrasie. Tegelijkertijd brengt het apparaat ook werkende stoffen aan in de huid. Je ziet zo direct resultaat: je huid wordt gladder en stralender, en de behandeling geeft direct liftend resultaat. De Beauty Angel en de OxyGeneo zijn twee losse behandelingen tegen huidveroudering. Wanneer je deze behandelingen combineert, haal je het maximale resultaat.

  PMU-tips van Githa
  – Houd de net aangebrachte PMU minimaal vijf dagen droog.
  – Laat je PMU op tijd bijwerken. Merk je dat je toch af en toe weer naar het potloodje grijpt om je wenkbrauwen te tekenen? Je kunt altijd langskomen voor een touch-up; dan is je PMU weer precies zoals jij het wil.
  – Bescherm je PMU met ten minste factor 50, anders zal de PMU sneller lichter worden.
  – Zoek een specialist met een GGD-goedkeuring, zodat je weet dat zaken als hygiëne zijn gewaarborgd.
  – Kijk op de website van de specialist. Daar staat vaak eigen werk en kun eigen foto’s vinden. Zo weet je of het werk van die specialist bij jouw wensen aansluit.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply