Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De nieuwe zomertrends voor jouw haar
  Rate this post

  Je geniet immens van de warme zonnestralen en de strakblauwe luchten. Om het ‘gewone’ leven met flair te trotseren, heb jij in elk geval één ding nodig: een frisse nieuwe coupe. Laat je inspireren door de laatste haartrends en ga in stijl door de zomer heen!

  Smokey hair
  Smokey hair is een nieuwe trend. Hierbij lopen de kleuren over van donker naar licht, met steeds een overloop van 2 tinten. Dit kan met blond, maar ook met warme bruine tinten en kopertinten.

  Blond en koele tinten
  Nu we in de zomer zitten, zijn de kleurtrends weer anders dan in de winter. We zien veel blond, koele tinten en highlights.

  Terug naar de salon
  ‘Meer dan 80% van de vrouwen laat het haar kleuren, en ook wij zijn daar in de salon dagelijks mee bezig. Door de laatste lockdown, die al voor de kerstdagen inging, vervielen er heel veel afspraken voor kleurbehandelingen, en daardoor liepen er in Nederland heel wat dames rond met een behoorlijke uitgroei. Op 3 maart ging de deur van de salon weer open en konden we eindelijk weer mooie haren maken!’

  Tips voor jouw haar

  Zilver
  Om je blonde lokken mooi fris van kleur te houden, kun je het thuis bijhouden met een zilvershampoo en conditioner of een masker.
  De violet kleurende shampoo zorgt ervoor dat je blonde haar niet geel wordt.

  Zon
  Als de zon schijnt of als we weer naar een zonnige bestemming mogen reizen, is de Solar Sublime lijn van L’Oréal een musthave voor je haar! Deze lijn is speciaal voor UV-bescherming en verzorging voor na het zwemmen in de zee of het zwembad.

  Glans
  Een mooie glans op je haar laat je kleur nog mooier uitkomen! Gebruik een glansspray of een fijne olie.

  L’Oréal Metal Detox
  Berberie werkt met een gloednieuwe productlijn van L’Oréal: Metal Detox. Deze revolutionaire lijn is speciaal ontwikkeld voor kleuringen, ontkleuringen en balayages. Met de producten wordt metaal in het haar geneutraliseerd en wordt het haar ontgift. Door behandelingen met Metal Detox is er 87% minder kans op haarbreuk.

  Over Berberie
  Natalie de Vries, eigenaresse van kapsalon Berberie in Haarlem is al 40 jaar werkzaam als stylist. ‘Wij zijn een dames- en herenkapsalon in Haarlem. Voor al jouw behandelingen kun je bij ons op afspraak terecht. Je wordt geholpen door onze professionele haarstylisten met ruime ervaring’, aldus Natalie. ‘In de salon heerst een gezellige sfeer waar jong en oud welkom is!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply