Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De nieuwste collecties protheselingerie & badkleding

  Kom voor de nieuwste collecties lingerie en badkleding en een heerlijk verwenmoment op 5 en 6 april naar onze winkel!

  Op zoek naar de nieuwste protheselingerie of badkleding en behoefte aan deskundig advies? Kom dan op vrijdag 5 en zaterdag 6 april aanstaande naar de Mammacare Open dagen van KMI in Nieuwegein, dé mammacare-specialist in de regio.

  Nieuwste collecties
  Het duurt nog even voor de warme zon doorbreekt. Bij ons hangen echter al de nieuwste badkleding en lingerie van Amoena, Anita en Silima in de winkel. Er zijn diverse badpakken, tankini’s en bikini’s in vele verschillende prints en maten. Vanzelfsprekend is ook de lingerie qua kleurstelling weer helemaal op het voorjaar afgestemd!

  Mannequins
  Tijdens onze Mammacare Open Dagen lopen mannequins in de nieuwste lingerie en badkleding van Amoena, Anita en Silima rond. Daarnaast zijn onze mammacare-adviseurs de hele dag aanwezig om vragen te beantwoorden en u te adviseren over de lingerie en badkleding. En heeft u vragen over oedeem en/of littekens, dan kunt u terecht bij onze huidtherapeutes.

  Zwemprothese cadeau
  Besteedt u deze dagen minimaal € 150,- aan badmode en/of lingerie, dan krijgt u van ons een Amoena zwemprothese ter waarde van € 59,95 cadeau. Mocht u geen gebruik willen maken van deze aanbieding, verdubbel dan uw klantenkorting:10% = 20% korting.

  Verwennen
  Natuurlijk hebben wij tijdens de Mammacare Open Dagen ook aandacht voor het lichaam. Laat lekker uw nagels lakken of vraag tips bij het opmaken en de verzorging van uw gezicht. Of geniet in een ontspannen sfeer van onze high tea. Bel voor het hele overzicht van verwenmomenten naar 030-6032971 en geef u op!

  Webshop
  De KMI Mammacare Open Dagen zijn op 5 en 6 april van 10.00 tot 16.00 uur. Mocht u verhinderd zijn om te komen, dan kunt u ook altijd op onze webshop terecht. Tot 15 april 2019 geldt daar ook de aanbieding voor de zwemprothese.

  Mammacare Open Dagen
  vrijdag 5 en zaterdag 6 april 2019, 10.00 – 16.00 uur
  Koekoekslaan 2a in Nieuwegein
  Nieuwste collecties Amoena, Anita en Silima
  Op zaterdag is onze partner Haar op Maat Pelatti van 10.00 tot 14.00 uur aanwezig voor advies over wenkbrauwen en haarwerken.
  Zwemprothese cadeau bij minimale besteding van € 150,-

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply