Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Dé oplossing bij cellulitis
  Rate this post

  Recent onderzoek heeft aangetoond dat cellulitis wordt veroorzaakt door ontsteking van de huid. De ontsteking zorgt voor afbraak van collageen, en hierdoor verliest de huid soepelheid en stevigheid. Dit nieuwe bewijsmateriaal bevestigt dat vet niet de enige oorzaak van cellulitis is, zoals men dacht.

  Bioslimming is de nieuwe revolutie in bodywraps met snel en blijvend resultaat. Het is een unieke behandeling die zeer sterk cellulitis vermindert en vet verbrandt op buik, armen, middel, dijen en heupen.
  Bioslimming richt zich op de 3 elementen van cellulitis:
  1: het collageen
  2: verminderen van vet(ophopingen)
  3: verbetering van de bloedcirculatie

  Doorbloeding
  Het unieke van Bioslimming is het gebruik van actieve ingrediënten: ‘thermo agents’. Het samenwerken van kou en warmte stimuleert het onttrekken van vocht in de haar­vaten en de absorptie van vetzuren. Dit zorgt ervoor dat de ‘sinaasappelhuid’ verdwijnt.

  Bioslimming verhoogt de bloedsomloop door warme ­componenten die op de huid worden aangebracht. Deze componenten breken de vetten af en verzachten de huid. De toepassing van een koudecomponent helpt ontste­kingen te verminderen, vocht af te voeren en doorbloeding te verhogen. Deze factor is zeer belangrijk, omdat cellulitis zich meestal ophoopt in gebieden waar de doorbloeding slecht is! Bioslimming geeft de huid een gladdere structuur en verhoogt de circulatie bij de perifere gebieden. De cellulitis zal binnen 1-2 weken verminderen door de krachtig werkende stoffen.

  Etherische oliën
  Dit alles gebeurt met hoogwaardige etherische oliën. Vanwege hun kleine omvang en snelheid, en de lipide-achtige eigenschappen, kunnen ze de tweede huidlaag binnen komen. De etherische oliën die worden gebruikt in de formules, hebben de volgende eigenschappen:
  • reduceren van giftige en andere afvalstoffen in het lichaam
  • verbeteren van de bloedcirculatie
  • versnellen vetverbranding en verzachten de huid
  • stimuleren de lymfedrainage
  • ontgiften de huid
  • vochtafvoer

  Cafeïne
  Bioslimming heeft een hoge concentratie van cafeïne. De cafeïne heeft een sterk stimulerend effect op de stof­wisseling, versnelt de bloedcirculatie en versnelt de vetverbranding. De vetverbrandingseigenschappen van cafeïne worden versterkt met algenextracten die in Bioslimming-formules worden gebruikt.

  Behandeling
  De behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Eerst wordt je lichaam op diverse punten gemeten en vervolgens wordt de eerste gel (Detox Base) aangebracht. Deze unieke formule combineert plantenextracten, etherische oliën en algenextracten. De tweede gel (Active Slim Gel of Active Slim Cream) wordt goed gemasseerd en bedekt met folie. Je zult het nu op de behandelde gebieden wat warmer krijgen en het is tijd om even lekker 30-40 minuten te ontspannen. Na dit halfuurtje wordt de folie verwijderd en wordt de laatste gel (Ultra Slim Effect) aangebracht. Een stevige bindweefselmassage op de behandelde gebieden, en je zult merken dat je het wat kouder krijgt. De behandeling werkt 12 uur door, dus het kan zijn dat je gedurende de dag nog wat rillerig bent.

  Je krijgt geweldige resultaten, al na één behandeling! Wil je het maximale resultaat behalen, dan raden wij je 6 ­behandelingen binnen 4 weken aan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply