Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Dé oplossing bij haarverlies
  4/4 - (1 stemmen)

  Heb je een pruik nodig door chemotherapie, alopecia of om andere redenen, dan kunnen wij je helpen.  Al 21 jaar maken wij vervangend haar voor jong en oud.

  Onze service aan huis is praktisch. Niet iedereen heeft een auto of is door omstandigheden in staat om naar onze praktijk te komen. Daarom komen wij naar jou toe! Je kunt ons bestellen op elk adres. Bij jou thuis, in het ziekenhuis op de afdeling of in het verzorgingshuis: het maakt ons niet uit. Wij komen door heel Nederland bij jou aan huis.
  Onze auto’s zijn anoniem (geen belettering op de auto) en volledig uitgerust om ons beroep optimaal te kunnen uitoefenen. Wij rekenen geen voorrijkosten, en natuurlijk is je afspraak geheel  vrijblijvend.
  Ons assortiment pruiken en haarwerken is zeer groot.
  Bijna al onze cliënten hebben de pruik direct op de dag van de afspraak. Tijdbesparend dus. Geen gedoe, gewoon passen en direct aanmeten. Bij speciale wensen kan het iets langer duren.

  Maatwerk
  Naast het confectieassortiment maken wij ook maatwerk. Daar waar het in de kapsalon vaak stopt, maken wij voor jou een haarprothese naar maat. Er wordt een mal van jouw hoofd gemaakt. We bespreken het ontwerp, het montuur, de stijl en de kleur. Je kunt kiezen uit diverse haarsoorten. Eigenlijk is alles mogelijk. Natuurlijk hoort daar een passend advies bij, en daar nemen we ruim de tijd voor.

  Vergoeding
  Wij zijn erkend door alle zorgverzekeringen. Als premium ­leverancier van de diverse zorgverzekeraars declareren
  wij voor je. Dit betekent dat je de pruik op indicatie van
  je medisch specialist of huisarts ten dele of volledig
  vergoed krijgt.

  Haarwerkpraktijk
  Je kunt ook een afspraak maken in onze haarwerkpraktijk
  in Volendam. Onze praktijk is op een zeer rustige locatie
  aan de rand van het dorp gevestigd. Ook daar is je
  privacy gegarandeerd!

  Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten,
  bel dan voor informatie of een afspraak. Wij zullen je ­geduldig en liefdevol te woord staan. Per slot van rekening is het niet gemakkelijk om de eerste stap te zetten.
  Daar hebben wij alle begrip voor!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply