Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Dé oplossing bij ontharen
  Rate this post

  Ik ben Anneloes van der Pol en heb een eigen schoonheidssalon sinds 2010. Ik ben gespecialiseerd in ontharen met Lycon Precision Wax.

  Ik was al een tijd op zoek naar een beter ontharingsproduct. Mijn oude harsproduct was niet voor iedereen geschikt. Klanten met een overgevoelige huid kon ik er niet mee behandelen, en anderen gingen naar huis met nog een rode bovenlip. Je had bijna een centimeter nodig om te kunnen harsen! En van de plakkerige restjes werd ik ook niet vrolijk…

  Toen kwam Lycon wax op mijn pad; een heerlijk product om mee te werken en geweldig omdat ik het op iedereen kan gebruiken. Klanten die ik voorheen niet kon behandelen omdat ik de huid meetrok, doe ik nu met gemak en zonder enige irritaties. Mijn klanten hoeven hun haar niet meer zo lang te laten groeien, wat in de zomer natuurlijk geen optie is, want 1 millimeter is genoeg! Veel mooiere resultaten en mijn klanten gaan zonder plakkerige restjes de deur uit.
  Je kunt het beste in de winter beginnen met waxen. Als je je haar scheert, dan komen de volgende dag alweer dikke stoppels. Met waxen trekken we de haar met wortel en al uit de huid, dus er moet weer een nieuw haartje daarvoor in de plaats komen. Je krijgt dus geen dikke stoppel uit de huid, maar een zacht puntje van een nieuwe haar.
  Naarmate je vaker waxt, zal het haartje steeds dunner worden en uiteindelijk niet meer terugkomen. Na de eerste keer zullen de haartjes 1 of 2 weken wegblijven, omdat we te maken hebben met 3 haargroeifases. Na een paar keer waxen zul je zien dat je er steeds langer plezier van zult hebben. Over het algemeen komen de haartjes dan pas terug tussen de 3 en 6 weken.

  Smooth Summer
  Het is zomer! Voor gegarandeerd perfect en langdurig glad en haarvrij genieten van zon, zee en strand heeft Lycon Waxing diverse effectieve waxproducten voor vrouwen en mannen voor onder andere het professioneel waxen van de bikinilijn en oksels en het ontharen van de rug en borstpartij.

  Lycon is wereldwijd marktleider op het gebied van professionele waxproducten en dito after care dankzij onder andere haar Spa Essentials-lijn. Alle Lycon Waxen zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen en bijenwas. De toevoeging van heerlijke ruikende, natuurlijke aromatische oliën zorgt ervoor, dat de formules tijdens het waxen verzorgende eigenschappen hebben voor de huid en dat ze onweerstaanbaar ruiken naar onder andere vanille, sprankelende rode bessen en… zelfs pure chocola!  Voor meer informatie: www.smoothandco.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply