Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De oplossing voor jouw klacht
  Rate this post

  Ben je uitbehandeld in de reguliere zorg? Heb je medicijnen gekregen in plaats van een echte oplossing? Of heb je te horen gekregen dat je er maar mee moet ‘leren leven’? Dan biedt Jos Buurke mogelijk een uitkomst.

  Met beproefde behandel- en massage­methodes zijn veel klachten doeltreffend te verhelpen of te verlichten. Je kunt hierbij denken aan pijnklachten aan arm, been, nek of rug. Ook voor chronische klachten, vermoeidheidsklachten en hormoonklachten kun je bij Jos terecht. Je kunt zonder een verwijzing van specialist of huisarts bij hem terecht. Jos onderscheidt zich van andere therapeuten, zoals een reguliere therapeut, doordat hij niet alleen klachtgerelateerd aan de slag gaat, maar naar het hele lichaam kijkt. Daarnaast neemt hij meer de tijd voor een ­behandeling om de klacht te verhelpen en zijn er over het algemeen niet veel behandelingen nodig. Inmiddels is Buurke Behandelingen alweer bijna 3 jaar geopend aan de Ruimtevaartlaan 9 in Hoogezand. Al enkele jaren is Jos Buurke HBO-geschoold bewegingsspecialist, en inmiddels houdt hij zich daarnaast bezig met voetreflexologie, klassieke massage, shiatsu en segmentale massage.
  Sinds 15 mei 2014 mag Jos Buurke zich ‘manueel praktizijn’ noemen en is hij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Soma Thera­peuten. Dit heeft als meerwaarde voor zijn cliënten dat ze verzekerd zijn van goede zorg en ook vaak deels de kosten van een behandeling vergoed kunnen krijgen bij hun zorgverzekeraar. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact op of kijk op de website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply