Rate this post
 • De passende behandeling voor jouw klacht
  Rate this post

  Heb je last van chronische aandoeningen als de ziekte van Pfeiffer of Lyme, chronische vermoeidheid, artrose, fibromyalgie of gordelroos? En bieden reguliere behandelingen geen verbetering? Laat er dan eens op een andere manier naar kijken!

  Andrea Scholand behandelt al 15 jaar cliënten in Nordhorn, en houdt nu ook twee dagen in de week praktijk in Rijssen, zodat ze nog meer cliënten kan helpen. Enkele van haar behandelingen zijn niet of nauwelijks bekend in Nederland, maar kunnen cliënten van hun klachten af helpen, zoals zuurstofbehandelingen, cupping, vitamine C-infusen en bloedzuigertherapie. Laatstgenoemde behandeling is niet pijnlijk, maar heeft op veel klachten een positief effect. Dat komt doordat er in het speeksel van de bloedzuiger meer dan honderd genezende stoffen zitten.
  Behandelingen worden mogelijk vergoed door de zorgverzekeraar.
  Om het aanbod voor cliënten te vergroten, biedt Andrea in haar praktijk nu ook ruimte aan natuurgeneeskundige Olga Keksel, die onder meer mensen met kanker helpt. Na haar opleiding heeft ze de opleiding ­Komplementäre Onkologie gevolgd. Hierbij heeft Olga tal van behandelmethoden geleerd om het lichaam te ontgiften en te ontzuren, alsmede het ondersteunen van het immuunsysteem. Mogelijke behandelingen hiervoor zijn vitamine C-infusen, maretak- en enzymtherapie, orthomoleculaire therapie en microbiologische therapie. Een ander zwaartepunt in haar praktijk is de colonhydrotherapie. Door een darmspoeling is het mogelijk om niet alleen ontlasting, maar ook gifstoffen, microben en schimmels uit de darm te reinigen. Dit verbetert het immuunsysteem en kan ­helpen bij ziektes als verstopping, diarree, geprikkelde darm, migraine, huidproblemen, infecties, ­allergieën en gewrichtsproblemen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply