Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De perfecte look
  Rate this post

  Heb je genoeg van mascara of geknoei met nepwimpers? Of heb je van nature korte of weinig wimpers? Laat dan op een professionele manier wimperextensions plaatsen. Je geniet wekenlang van prachtige lange en volle wimpers. Maximaal volume met minimale moeite! Alle krullen, diktes en lengtes zijn mogelijk, zodat je wordt voorzien van een look die bij je past.

  De wimperextensions blijven gemiddeld 6 tot 8 weken zitten, afhankelijk van de levensduur van jouw eigen wimpers. De periode hangt af van de groeicyclus van de natuurlijke wimpers. Om continu de perfecte look te behouden, is het advies om na 3 weken een afspraak te maken voor een nabehandeling. De uitgegroeide wimperextensions worden dan verwijderd en vervangen door nieuwe extensions. Op de vernieuwde natuurlijke wimperhaartjes worden tevens nieuwe extensions geplaatst.

  Wimperextensions zijn geschikt voor iedereen. Of je nu kiest voor het gemak of omdat je er stralend wil uitzien op je bruiloft: je krijgt de perfecte look! Je bent van harte welkom bij All4Nails / All4Lashes voor jouw wimperextensions en voor alle hand- en nagelbehandelingen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply