Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De perfecte wenkbrauw

  Ben jij niet tevreden over je wenkbrauwen? Heb je geen, te weinig of erg blonde haartjes of ben je niet tevreden over de vorm, dan heb je wellicht wel eens Permanent Make-up overwogen. Kies in dat geval  voor een echte PMU-artist die het vak tot een ware kunst verheven heeft.

  Met meer dan 1000 cliënten uit binnen- en buitenland per jaar behoort IMPRESSS®, dat dit jaar haar 10-jarige bestaan viert, tot de meest vooraanstaande Permanent Make-up instituten van Nederland. Met name de PMU 3D Hairstroke Eyebrows behandeling heeft bij IMPRESSS® de laatste jaren een ware stormloop ontketent. Het door eigenaresse Lee-Ellen Barton opgeleide team pigmenteert handmatig en op unieke wijze (door middel van IMPRESSS® mesjestechniek), flinterdunne haartjes die zorgen voor de meest natuurlijke uitstraling van de wenkbrauwen ooit!

  Uit heel Nederland
  ‘Na ruim 16 jaar ervaring in het aanbrengen van Permanent Make-up blijft het voor mij de grootste passie om mensen  blij te maken met mooie wenkbrauwen’, vertelt Lee-Ellen.  Mensen beseffen steeds meer hoe belangrijk wenkbrauwen zijn voor de gehele gezichtsuitdrukking. ‘Naast de normale PMU-behandelingen komen hier ook veel mensen die vanwege een medische oorzaak voor PMU kiezen: haaruitvalziekten en haaruitval door chemokuren. Daarnaast zijn wij specialisten in het corrigeren en herstellen van verkeerd gezette en/of gekleurde pigmentaties. Onze cliënten komen dan ook uit het hele land, aangezien een PMU-behandeling slechts om het jaar of om de paar jaar hoeft te worden opgefrist. Voor professionele PMU rijdt men graag een stukje extra. Het is ongelofelijk hoe gelukkig mensen zijn na een PMU-behandeling bij ons.’

  Echte meesters
  ‘Onze PMU-artists starten met een intakegesprek om te ontdekken wat voor type de cliënt is en of ze veel of weinig make-up draagt in het dagelijkse leven’, vervolgt Lee-Ellen. ‘Hierna creëren wij ‘de perfecte vorm’ voor de wenkbrauwen. Samen zoeken we naar het perfecte model wat bij de cliënt past en mogelijk is. Het moet een zo natuurlijk mogelijk resultaat geven. Dat is wat ons onderscheid van anderen. Daarna starten we de behandeling waarbij we met een mesje flinterdunne lijntjes in de huid pigmenteren. Door hand­matig met een mesje te werken lijkt de PMU op echte haartjes. Vanzelfsprekend is naast de techniek vooral de ervaring van de pigmentiste van essentieel belang. Wij noemen onszelf PMU-artists omdat wij PMU-behandelingen als kunst zien.  En hierbij haal je de ‘echte meesters’ er altijd uit…’

  Geen wenkbrauwen (meer) of wil je bestaande wenkbrauwen voller, langer of breder maken? Met de PMU 3D Hairstroke Eyebrows behandeling krijg je compleet nieuwe of vollere, langere en/of bredere bestaande wenkbrauwen en zijn de gepigmenteerde haartjes (bijna) niet van echt te onderscheiden. Deze behandeling is ook mogelijk bij blonde haren. ­Hiervoor hebben we natuurlijke blonde pigmenten. Worden jouw wenkbrauwen ons volgende ‘meesterwerk’?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply