fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De perfecte wenkbrauwen

  De schoonheid van een paar goede, natuurlijk ogende wenkbrauwen valt niet te ontkennen. Geen nood aan de man als die van jou niet de perfecte vorm of kleur hebben. Met permanente make-up is het mogelijk om de wenkbrauwen van je dromen te krijgen!

  Tot op heden is het nog niet gelukt om met een wenkbrauwpotloodje of poeder de perfecte vorm wenkbrauwen te krijgen. Wat is toch het geheim van die vrouwen die wél de perfecte wenkbrauwen lijken te hebben? We stellen je voor aan een nieuwe techniek op het gebied van permanente make-up: PhiBrows. Het resultaat: volle, symmetrische én natuurlijke wenkbrauwen. 

  Hoe werkt de PhiBrows-methode?

  In tegenstelling tot bijvoorbeeld de ‘shadow’-techniek worden de PhiBrows volledig met de hand gezet (hairstrokes). Angela Gopie van Beautique Infinity is all-round Master permanente make-up en tevens gecertificeerd Phibrows Artist. Zij berekent de perfecte vorm van je wenkbrauwen volgens de ‘gulden snede’, oftewel volgens het getal ‘phi’. Deze vorm wordt aangemeten aan de hand van je botstructuur, waardoor iedereen zijn eigen unieke wenkbrauwen krijgt. Het pigment wordt gekozen op basis van de natuurlijke kleur van je wenkbrauwen en je huid. Je wenkbrauwen worden haartje voor haartje langer, breder of voller gemaakt.

  Voor een extra realistisch resultaat worden de haartjes altijd in de richting van de natuurlijke haargroei geplaatst. Doordat niet de gehele wenkbrauw wordt ingekleurd en er tussen de haartjes nog wat huid zichtbaar blijft, oogt het resultaat heel natuurlijk. Na de eerste behandeling kunnen de hairstrokes voor een klein deel verdwijnen. Zes weken na de eerste behandeling vindt er daarom nog een tweede behandeling plaats, waarin Angela je wenkbrauwen bijwerkt als dit nodig is. Een groot voordeel van de methode is dat je niet wekelijks naar Beautique Infinity hoeft terug te komen, maar maandenlang kunt genieten van prachtige wenkbrauwen!

  Ben je eerder teleurgesteld geweest in permanente make-up doordat de kleur niet naar wens is of de vorm niet meer bij je past, dan is PhiRemoval de oplossing. Hiermee kunnen de oude pigmenten verwijderd worden voordat nieuwe permanente make-up aangebracht wordt. Ook hiervoor kun je terecht bij Angela, die gecertificeerd PhiRemoval Artist is.

  Goed om te weten

  • Tijdens het genezingsproces zien je wenkbrauwen er in de eerste week donkerder uit. Na een week zwakt de kleur weer af. Op het moment dat de wenkbrauwen volledig genezen zijn, is de kleur helemaal zoals deze moet zijn.

  • Hoe lang het pigment blijft zitten, wordt mede bepaald door je huidtype. Hoe vetter je huid, hoe minder lang het pigment blijft zitten. Ook zijn transpiratie en de zon factoren die het pigment sneller doen verminderen.

  • Na de behandeling krijg je nazorginstructies mee. Om de behandeling te laten slagen, is het nodig dat je deze opvolgt.

  Nieuwe wenkbrauwen na een chemokuur

  Vrouwen die een chemokuur ondergaan, verliezen doorgaans hun haar. Niet alleen hun hoofdhaar, maar ook de wenkbrauwen. Beautique Infinity helpt deze vrouwen, onder het motto ‘Pay With a Smile’, gratis aan mooie wenkbrauwen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply