Rate this post
 • De piercing die jij zo graag wilt!
  Rate this post

  Mijn naam is Leonie Haverkamp en ik ben eigenaresse van Leonie’s Piercingshop. Misschien heb je me al in de vorige uitgave gezien met een van mijn klanten. Deze keer wil ik je graag wat meer vertellen over mij en de shop.

  Ik heb al meer dan 6 jaar ervaring, waarvan 2,5 jaar in Harderwijk. Hiervoor zat ik in Nunspeet. In ons appartement heb ik een kamer omgebouwd tot shop, en die is goedgekeurd door de GGD (zie www.veiligpiercen.nl). Alle piercings zet ik op afspraak, waardoor je dus niet zomaar vreemde mensen binnen hebt rondlopen terwijl je bezig bent. De klant heeft dus veel privacy en kan in alle rust gepiercet worden. Naast piercings zet ik ook dermals en tandjuwelen, stretch ik oorlellen en schiet ik oorbelletjes. Maar ik heb ook een groot assortiment aan verkooppiercings die blijft groeien. Hiermee sta ik ook elke zomer op de braderie in Ermelo en hopelijk in de toekomst ook in andere plaatsen. Wat verder ook opvalt aan de shop zijn de prijzen. Vergeleken met andere shops in de buurt zijn de prijzen redelijk laag, maar de service en kwaliteit zijn er niet minder op. Ik vind zelf dat het laten zetten van een piercing leuk moet blijven, en de prijs is er dan ook naar.

  Inverness
  Gaatjes schieten gebeurt bij mij met het Inverness-­systeem. Dit is een nieuw soort schietpistool dat het sieraad erdoorheen ‘drukt’ in plaats van ‘schiet’. Dit is dan ook bijna pijnloos. De sieraden zijn steriel verpakt in een cassette en kunnen daardoor ook niet met de handen vastgepakt voordat ze in het oor zitten. Dus veilig en steriel! Hiermee kan ook in het kraakbeen ‘geschoten’ worden, en ik heb ook een speciale variant voor neuspiercings. Hiermee krijg je ook een mooi steentje in je neus in plaats van een groter knopje of ringetje als je hem met een naald zet.

  Dermals
  Ook begint het fenomeen ‘(micro)dermal’ of ‘dermal anchor’ steeds meer bekendheid te krijgen. Dit zijn mooie steentjes of andere applicaties die in een implantaat geschroefd kunnen worden. De implantaat wordt in de huid aangebracht compleet met steentje en heeft ongeveer 2 tot 4 maanden nodig om vast te groeien. Dit kan bijna overal op het lichaam, maar de kans is er dat je huid het afstoot.

  Voor prijzen en meer informatie kun je terecht op mijn website. Om een afspraak te maken of vragen te stellen, kun je me bereiken via mail, Whatsapp, sms, Facebook en het contactformulier op de website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply