Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Dé plek voor je seminar of bedrijfsfeest
  Rate this post

  Je wist waarschijnlijk al dat je bij Brasserie De Koepel in Voorburg prima terecht kunt voor het diner met een groep. Wat je misschien niet wist, is dat het prachtige pand ook een bijzonder geschikt is voor seminars, vergaderingen, bedrijfsfeesten en netwerkborrels!

  Voor deze doeleinden beschikt De Koepel over een mooie, ronde ruimte (de koepelzaal) waarin verschillende ­opstellingen mogelijk zijn, zodat je altijd de inrichting en sfeer kunt krijgen die je zoekt.
  Brasserie De Koepel bevindt zich in een rustige omgeving, in een mooi park, en er is voldoende parkeergelegenheid. In de zomer kan er gebruik gemaakt worden van het terras. Alle ruimte dus om ongestoord met een grote groep bijeen te zijn.

  Lunch en diner
  De gasten kunnen ook gebruik maken van een besloten lunch (tot 60 personen) en/of diner. Er is van alles mogelijk, van eenvoudige broodjes tot een 4- of 5-gangendiner. Er zijn ook allerlei mogelijkheden buiten de kaart om. Ook mogelijk voor groepen tot 100 personen is een ‘walking dinner’: een informeel diner met netwerkmogelijkheid.
  Verder is een combinatie met een (netwerk)borrel (tot 120 personen) mogelijk.

  Kijk voor meer informatie op de website. Daar kun je ook een virtuele tour maken door het gebouw.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply