Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De redding van elke vrouw
  Rate this post

  Lisa Beauty Art is een sfeervolle, professionele schoonheidssalon, gevestigd tussen Heerenveen en Drachten, waar persoonlijke aandacht, ontspanning en deskundig advies erg belangrijk zijn. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het zetten van permanente make-up en werken met topkwaliteit pigmenten, de beste methodes en de nieuwste ­apparatuur. In slechts 2 of 3 behandelingen zorgen wij voor prachtige, natuurlijk uitziende wenkbrauwen en een stralende oogopslag.

  Onze ogen zijn het eerste waar wordt gekeken. Daarom is het van groot belang dat deze er altijd perfect uitzien. Dat kan nu met permanente make-up. Nooit zul je nog last hebben van uitgelopen make-up met permanente make-up, de redding van elke vrouw. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag.

  Ook voor de ogen zijn er een aantal mogelijkheden rond permanente make-up:
  – Kayal look: de traditionele eyeliner in het zwart boven en/of onder het oog
  – dubbele eyeliner: als je geen strakke lijn wil, kun je ook boven je eyeliner een kleurtje laten aanbrengen, waardoor dit jouw ogen vaak extra uitstraling verschaft en het een zacht uitgeschaduwd effect heeft.

  De juiste vorm
  Voor elke behandeling zal aandachtig worden gekeken naar de vorm van de ogen en de kleur, aangezien deze erg belangrijk zijn voor het bepalen voor de behandeling die het beste bij jou past en je ogen er het mooist laat uitzien. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder je zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.

  Wenkbrauwen
  De wenkbrauwen zijn erg belangrijk voor je gezicht. Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen kan volledig met permanente make-up worden gecorrigeerd.
  Tijdens de behandeling wordt er een iets donkerdere kleur gekozen (half tintje donkerder) in verband met de vernieuwing van de opperhuid. Als dit niet wordt gedaan, zal na een tijdje de kleur een beetje vervagen en niet tot het gewenste effect leiden.

  Er zijn verschillende mogelijkheden voor permanente make-up bij wenkbrauwen:
  – correctie
  – litteken
  – volledig ingekleurd
  – vormaanpassing of -verduidelijking
  – haartjestechniek (hairstrokestechniek)

  Camouflage
  Ook kunnen eventuele littekens in de wenkbrauwen worden gecamoufleerd met behulp van permanente make-up. Mocht je vroeger te veel hebben geёpileerd of nu bijna geen wenkbrauwen meer hebben, dan maken wij jouw gezicht weer compleet met de wenkbrauwen waar je altijd al van hebt gedroomd.

  Graag informeren wij je over de vormen en verschillende methoden van permanente make-up. Wil je ook kennismaken met Lisa Beauty Art en de voordelen van permanente make-up ervaren? Wij staan je graag te woord en helpen je graag bij al jouw vragen. Ook kun je ons 7 dagen per week bereiken via ons contactformulier op onze website.

  Wij hopen je spoedig in de salon te zien en je een eerlijk advies te mogen geven.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply