Rate this post
 • De redenen waarom je een telefoonhoesje nodig hebt
  Rate this post

  “Mobiele telefoonhoesjes, waarom heb je deze nodig? Ze maken je telefoon breder, maar niet altijd beter. Ik heb liever een mooie, stijlvolle en glimmende telefoon.” Bij GSMpunt horen we deze uitspraak vaak, dat begrijpen wij ook. Toch raden we iedereen nog steeds aan om een telefoonhoesje te kopen! In deze blog leggen we je uit waarom het telefoonhoesje een must is.

  Misschien wel de belangrijkste reden, het beschermt je telefoon
  Ja, dit is natuurlijk de meest voor de hand liggende reden waarom je een telefoonhoesje zou moeten kopen. Je wilt één van je meest waardevolle bezittingen toch beschermen? Er is altijd een kans dat je per ongeluk je smartphone uit je hand laat vallen tijdens het wandelen of dat de huissleutel in je tas over de achterkant van je telefoon krast. De telefoon is natuurlijk een krachtig apparaat, maar het blijft technologie, met veel kleine onderdelen en chips, die bij één harde klap al defect of beschadigd kunnen raken. Daarnaast zijn de kosten voor het kopen van een nieuwe telefoon natuurlijk vele malen hoger dan het kopen van een telefoonhoesje dat de houdbaarheid van de telefoon aanzienlijk kan verlengen. Een telefoon kopen is duur en deze investering wordt dan ook gemiddeld eens in de twee à drie jaar gedaan. Zonde om dit al binnen een paar maanden te moeten doen, toch?!

  Maak je telefoon nog praktischer
  Voor zeer praktische mensen zijn er ook genoeg hoesjes te vinden, zoals hoesjes waarin kaarten, bonnetjes en zelfs geld kan worden opgeborgen. We noemen het bij GSMpunt de Book Case. Een portemonnee, met daarin je telefoon! Ze zijn ideaal voor wie op zoek is naar een alles-in-één oplossing. Je portemonnee kun je dus thuis laten. Deze hoesjes kunnen ook je scherm beschermen omdat er een flipcover aan de bovenkant van de telefoon zit. Dit beschermt de telefoon tegen eventuele krassen die gemakkelijk in de handtas kunnen ontstaan door losse sleutels. Kortom, ook voor de praktisch ingestelde mensen onder ons is er keuze genoeg.

  Je kunt je telefoon personaliseren
  Naast veiligheid is het telefoonhoesje ook zeer geschikt om van je telefoon je eigen telefoon te maken! Als je een levendig en kleurrijk persoon bent, kun je daarmee pronken met een telefoonhoesje dat net zo kleurrijk is als jij. Er zijn veel verschillende vormen, soorten, kleuren en maten mobiele telefoonhoesjes beschikbaar. Je kunt je telefoon zelfs matchen met je kleding, want de beschermhoes kan eenvoudig van de telefoon worden verwijderd en weer worden aangebracht. Er zijn veel ontwerpen van hoesjes voor mobiele telefoons. Ze kunnen modieus, pragmatisch, vrolijk zijn, of met cijfers erop… als je het kunt voorstellen, dan bestaan ze en anders kun je ze zelf gaan ontwerpen!

  Je telefoon nog makkelijker en sneller herkennen
  Het telefoonhoesje is ook erg handig om je telefoon te identificeren. Als er bijvoorbeeld meerdere telefoons op tafel liggen van hetzelfde merk, is het erg handig om direct te zien welke telefoon van jou is. In dit huis tuin en keuken voorbeeld is dit misschien niet zo belangrijk. Maar wanneer de telefoon echter kwijt is, is het erg handig om een gepersonaliseerd telefoonhoesje voor je telefoon te hebben! Het kan eerlijke vinders namelijk helpen om telefoons gemakkelijker terug te geven aan de rechtmatige eigenaar of eigenaresse.

  Nu weet je waarom je een telefoonhoesje zou moeten kopen. Het kan je telefoon het beste beschermen, ze maken je telefoon aantrekkelijker en nog praktischer. Wij bieden hoogwaardige en stijlvolle hoesjes voor de nieuwste modellen aan zoals voor de nieuwe Samsung Galaxy S22 serie. Zit jouw favoriete case er niet bij? geen probleem. Laat ons weten waar je naar op zoek bent en we helpen je graag bij het vinden van jouw unieke telefoonhoesje!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply