Rate this post
 • ‘De resultaten vind ik ongelofelijk’
  Rate this post

  Waar had ik vijf jaar geleden géén last van? Ik had lipoedeem, restless legs, gespannen schouders, rsi, regelmatig uitval op mijn werk door spit… Na een lange zoektocht langs allerlei behandelaars die de ene kwaal verhielpen, waarna de volgende begon, was ik het zat.

  Via een zoektocht op internet kwam ik in september 2016 bij DewiCyntha terecht, in eerste instantie ‘gewoon voor ontspanningsmassages’, zo dacht ik. En deels zijn ze dat ook: een relaxed muziekje, heerlijke geuren van de door Cynthia zelfgemengde massageolie… Maar de massages zijn stevig en soms ook pijnlijk: de eerste keren dat ze cupping toepaste op mijn rug – eerst stilstaand en later bewegend – waren geen pretje. Maar de gevoeligheid werd steeds minder en de resultaten vind ik ongelofelijk. Na een jaar behandelen heb ik nooit meer spitaanvallen en zware rugklachten gehad.
  Op de een of andere manier kan Cynthia ‘intunen’ op mijn lijf en behandelt ze elke keer precies dat gebied waar ik last van heb, zonder dat ik het heb verteld. De ene keer focust ze op mijn nekspieren en hoofd, de andere keer meer mijn armen of benen. Bij het cuppen van mijn benen moest ik de eerste keer op mijn tanden bijten, maar de verklevingen worden zichtbaar minder en ik hou minder vocht vast.
  Inmiddels heb ik om de 6 weken een afspraak voor ‘onderhoud’; echt heerlijk! Tijdens de corona-lockdown heb ik aan den lijve ondervonden hoe nodig ik dat heb. Zonder de massages zijn mijn doorbloeding en soepelheid een stuk minder.

  Tanya

  DewiCyntha natuurgeneeskundige praktijk bestaat 10 jaar. Klanten gaan erheen bij bijvoorbeeld werkgerelateerde klachten of een burn-out, of komen voor een zwangerschapsmassage of een facial-boostmassage.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply