Rate this post
 • De risico’s van slippers
  Rate this post

  Op warme zomerdagen lopen veel vrouwen rond met slippers. Maar is dat wel ­verstandig? Als je een hele dag op slippers loopt, krijgen je voeten geen steun, omdat ze niet de ­bescherming krijgen die ze bij ‘normale’ schoenen wel krijgen. Bovendien loop je er  op een ‘onnatuurlijke’ manier op. Daardoor heb je niet alleen een grotere kans op een blessure, maar ook op wondjes en pijn in je voeten.

  Het is aan te raden om niet langer dan ­ongeveer 2 uur per dag op slippers te lopen.  En draag je slippers alleen als je naar het strand of het zwembad gaat. Maak er dus geen lange wandelingen of fietstochten mee.
  Heb je voetklachten door het dragen van het verkeerde schoeisel? Blijf er dan niet mee rondlopen, maar ga naar een specialist.  Laura van Eijkeren is medisch pedicure, en kan jou adviezen geven om van je pijn af te komen. Met de juiste hulpmiddelen kunnen je klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Met een ­pedicurebehandeling kan Laura bovendien jouw voeten weer mooi ­maken voor de zomer. Ze kan je nagels knippen, eelt en/of kloven verwijderen en likdoorns en ingegroeide nagels behandelen. Ook kan Laura je nagels lakken in een mooie, zomerse kleur. Wil je meer informatie over slippers of schoenen? Neem dan contact op. Medisch Pedicure Laura van Eijkeren is ­aangesloten bij ProVoet.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply