Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De salon heeft meer weg van een tweede huiskamer
  Rate this post

  Twee fijne fauteuils, een verfrissend drankje en altijd wat lekkers op tafel. En heb je zin om even van het zonnetje te genieten terwijl je wacht op je afspraak? Buiten op het kleine terras kun je ook even een rustmomentje pakken. De sfeer is prettig en huiselijk te noemen. ‘Neem lekker plaats, ik kom zo bij je!’, roept wimperspecialist Kirti den Boer vrolijk. Haar vriendelijkheid en lach werken aanstekelijk. Je neemt lekker plaats in de zachte stoel en droomt even helemaal weg. Na de behandeling loop je met een glimlach op je gezicht meer dan tevreden de deur uit.

  Kwaliteit, hygiëne en eerlijk
  Kirti: ‘Ik sta voor kwaliteit en hygiëne. Ondanks dat mijn klanten altijd even wat lekkers kunnen eten en drinken, mag er in de salon zelf niet gegeten en gedronken worden. Ik werk met wimpers en dan is hygiëne ontzettend belangrijk. Schoon en veilig werken staat bij mij daarom voorop! Toch behoud ik graag de huiselijke sfeer door mijn salon gezellig in te richten zodat jij je hier helemaal thuis voelt!

  Eerlijk en ruim de tijd
  Kirti: ‘De meeste cliënten komen bij mij omdat ze weten dat ik altijd eerlijk ben. Ik zal hen altijd voorzien van een eerlijk advies met betrekking tot hun wimpers en wenkbrauwen. Daardoor heb ik een goede band opgebouwd met mijn klanten. De meesten komen al 2 jaar bij mij voor hun wimpers! Naast mijn eerlijkheid, weten ze dat ik uitgebreid de tijd voor ze neem.

  Ernstig beschadigde wimpers
  Het kan gebeuren dat je wimpers ernstig beschadigd raken als gevolg van een ziekte, medicijnen, het plukken aan je wimpers, slecht geplaatste wimperextensions of door het gebruik van een wimperkrultang. Door de Bridging-techniek toe te passen zullen er bruggen gemaakt worden om de gehele wimperlijn te kunnen voorzien van wimperextensions. Met deze techniek worden er ultra dunne en korte wimperextensions gebruikt, zodat de natuurlijke wimpers die er wel zitten, niet te zwaar belast worden. ‘Ik kan nu echt iedereen voorzien van een prachtige set wimpers!’, aldus Kirti.

  Wimper competitie!
  ‘Ik heb meegedaan aan de lash competitie van Lashes & Cosmetics in de categorieën one-by-one wimperextensions en de 3D-wimperextensions’, vertelt Kirti enthousiast. ‘Dit is de eerste internationale online Ultimate competitie in Nederland! De uitslag volgt nog!’

  Tips voor thuis na het zetten van wimperextensions:
  – de eerste 24 tot 48 uur na de behandeling mogen de wimpers niet in aanraking komen met water (dus ook niet je gezicht laten stomen, zwemmen of naar de sauna)
  – laat je wimpers na het douchen aan de lucht drogen en gebruik geen handdoek of watjes (deze geven pluisjes af en haken aan de wimpers vast)
  – indien nodig kun je de wimpers met een wimperborsteltje in model brengen
  – je kunt eventueel mascara op waterbasis aan de uiteinden van je wimpers aanbrengen (NOOIT aan de aanhechting en GEEN waterproof mascara!)
  – gebruik rond de ogen alleen make-upproducten, zoals oogmake-upremover en mascara, op waterbasis en NIET op oliebasis, anders kan de hechting niet gegarandeerd worden. Let dus op met foundation of crème
  – vermijd het wrijven of trekken aan de wimperhaartjes. Dit kan de natuurlijke wimper beschadigen
  – slaap niet op je buik
  laat de wimperextensions professioneel verwijderen om beschadiging aan je natuurlijke wimper te voorkomen
  – laat, in verband met de groeicyclus van je eigen wimpers, na 2 of 3 weken een refillbehandeling doen
  – zorg bij een eventuele opvulbehandeling dat je wimpers en oogleden van te voren zijn schoongemaakt met lashfoam (verkrijgbaar in de salon)

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply