Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Dé salon voor jou
  Rate this post

  In het centrum van Nijmegen vind je Body & Face Company, dé salon waar je terecht kunt voor een veelvoud aan (gespecialiseerde) gezichts- en lichaamsbehandelingen, zoals microdermabrasie en fractional needling (het op natuurlijke wijze verstevigen van je huid, zonder injectables), anti-agingbehandelingen, Obagi (hét peelingproduct op het gebied van anti-aging) en blijvende oplossingen voor een gezonde huid.
  Daarnaast werkt Body & Face Company samen met een cosmetisch arts, voor onder andere injectables. Maar ook voor een vrijblijvend advies kun je een afspraak maken met de arts.

  Afvallen met Prodimed
  Wat betreft de lichaamsbehandelingen kun je onder begeleiding afvallen met Prodimed, hét eiwitdieet. Prodimed is het eiwitdieet met het beste en blijvende resultaat, zonder jojo-effect. Het is uitgeroepen tot ‘beste eiwitdieet’ door VARA’s ‘Kassa’ en aanbevolen door het Leids Universitair Medisch Centrum. Aan de intake en de wekelijkse weeg­consulten zijn geen kosten verbonden.

  Figuurcorrectiebank
  Om het afvallen te ondersteunen, kun je sporten op de Benexere, een figuurcorrectiebank die de spieren sterker maakt en je vetverbranding stimuleert. Dit zie je terug in een slanker silhouet. Heerlijk voor het voorjaar!

  Pedicure
  De pedicurebehandelingen, die door Lotte worden ­verzorgd, zijn ook voor de = reumatische en medische voet. Deze kunnen worden vergoed door de ziektekostenverzekeraar. Hiervoor heeft Body & Face Company een samenwerkingsverband met huisartsen en specialisten. Ook is de Body & Face Company aangesloten bij ProVoet en het OCE.

  Overige behandelingen
  Sinds kort biedt de salon ook wimperextensions en semi-permanente mascara aan. De uitstraling van prachtig verzorgde wimpers, met nét dat stukje extra. Ook het bleken van je tanden, uitgevoerd door een tweetal tandartsen, is mogelijk, met als resultaat een prachtige, wittere lach.

  Bovenal blijft Body & Face Company de salon die elke klant hoog in het vaandel heeft staan. Berdie, Lotte en Roelien zien je graag in de salon om je die behandeling te geven die het best bij je past. Want hun devies blijft na alle jaren nog steevast: ‘een eerlijk advies en een goed resultaat. Altijd!’

  Heb je vragen of wil je een ­afspraak maken? Neem dan contact op, of kijk op de website. Body & Face Company is aangesloten bij de ANBOS.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply