Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De slimste weg naar een mooi figuur
  Rate this post

  Voor veel vrouwen is het een bekend verschijnsel: de eeuwige strijd tegen overtollige kilo’s. Ook de Rotterdamse Ali van Komen droomde al jaren van een slanker figuur en probeerde talloze diëten uit. Zonder effect. Totdat zij vorig jaar Slim Rotterdam ontdekte.

  ‘Een kennis wees mij erop’, vertelt Ali enthousiast. ‘Ze wist dat ik wilde afvallen. Ik vond mezelf te dik en had al van alles geprobeerd maar niets hielp. Maar sinds ik in november vorig jaar voor het eerst bij Slim Rotterdam ben binnengestapt, ben ik 14 kilo lichter en ruim 120 centimeter kwijtgeraakt. Ik ben nog niet helemaal op mijn streefgewicht, maar ik blijf ermee doorgaan, want in beweging blijven is natuurlijk sowieso goed.’

  Thermo Fysische Methode
  ‘Je valt bij Slim Rotterdam af met behulp van de Thermo Fysische Methode. Daarbij doe je verschillende oefeningen in een cabine waarin het 37 tot 40 graden is. Doordat je hoofd zich buiten de cabine bevindt, raak je echter niet snel oververhit. Vanwege die temperatuur is een warming-up niet nodig en het voorkomt ook nog eens spierpijn achteraf. De combinatie van warmte en oefeningen zorgt voor een goede doorbloeding en snellere vetverbranding.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply