Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De stress te lijf
  Rate this post

  Een tijdje geleden na je vakantie voelde je je heerlijk relaxed en ging je vol goede moed aan het werk. Inmiddels is er van dat ontspannen gevoel weinig meer over en stijgt je stresslevel al weer naar ongekende hoogtes. Hoe kun je hier nu het beste mee omgaan?

  Je denkt misschien niet direct aan voetreflexologie wanneer je stress ervaart of zelfs tegen een burn-out aanzit. Toch is dit een heel goede manier om weer in balans te komen. Voetreflexzonetherapie is een behandelmethode die wordt toegepast bij pijnklachten, maar is ook een heerlijke manier om tot rust te komen wanneer je veel last hebt van stress. Handen en voeten hebben reflexzones die in verbinding staan met alle organen, klieren, zenuwen, botten en weefsels. Wanneer er een verstoring in je lichaam plaatsvindt, is deze terug te vinden in de voet. Door op bepaalde punten te masseren, worden energieblokkades opgeheven en kan de energie weer vrij stromen.

  Ritme van de regen
  Raindropmassage is een fijne en verzachtende massage die goed kan helpen bij stress en pijnklachten. Esther Konijn van massagepraktijk Tijd voor jezelf Massagepraktijk voert deze massage uit. Bij een raindropmassage wordt gebruikgemaakt van etherische oliën die, net zoals regendruppels, op je huid worden gedruppeld. De geneeskrachtige werking van de olie zorgt voor een ontspannen en comfortabel gevoel. De behandeling heeft een positief effect op vier niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Het is een krachtig instrument om de balans in het lichaam te herstellen én de geest tot rust te brengen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply