Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De taal van kleding
  Rate this post

  Past datgene wat je draagt bij wat jij wil uitstralen? De manier waarop je eruitziet, zegt iets over jezelf, en mensen vormen zich in slechts enkele seconden een beeld van jou op basis van hoe je eruitziet. Kleding die niet bij je past, kan leiden tot een andere indruk dan jij wil.

  Hoe wil je gezien worden en draag je waar je voor staat, ­zowel in je privéleven als op je werk: verzorgd of onverzorgd? Zacht of krachtig? Afstandelijk of open? Zou je niet eens een echte professional willen laten meekijken naar wat jij uitstraalt met je kleding en in welke kleding jij straalt?

  De juiste kleur
  Elisabeth Brouwer is personal kledingcoach en geeft integraal kledingadvies. Ze stemt haar adviezen af op jou persoonlijk. Het contrast en de kleur van je kleding is daarin heel belangrijk: als je kleding draagt met een zeer hoog contrast, geeft dat een afstandelijke indruk. Als je die indruk niet wilt wekken, kun je beter kiezen voor een lager contrast. Kleuren moeten ook passen bij je gezicht, je ogen en je haarkleur. Past dat niet, dan kun je er bijvoorbeeld veel vermoeider uitzien of ouder lijken dan je bent. Met een gericht kleuradvies van Elisabeth weet je welke kleuren jou goed staan, die je doen stralen, en in welke situaties je welke kleuren het beste kunt dragen.

  Een eigen stijl
  Mode gaat, stijl blijft. Iedereen heeft een eigen kledingstijl. Of je nu houdt van een chique, stoere of vrouwelijke ­kledingstijl: in het stijladvies ontdek je hoe je de mooie delen van je lichaam kunt accenturen en welke type kleding past bij datgene wat jij, in díe situatie, wil uitstralen. Dan kijk je naar pasvorm, kwaliteit, stoffen en accessoires.

  Harmonie en balans
  Voor het afstemmen van je kleding op je innerlijke kwaliteiten maakt Elisabeth gebruik van het Kernkwadrant en het Enneagram. Elisabeth: ‘Mijn jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen op pelgrimstochten en retraites heeft me veel inzicht gegeven in wat mensen raakt, wat hen in beweging brengt, en wat ze van zichzelf willen laten zien. Die innerlijke kant koppel ik in mijn kledingadviezen aan het uiterlijk, zodat er harmonie en balans ontstaat tussen innerlijk, uiterlijk en de gelegenheid waarvoor je gekleed wilt gaan.’

  Na een kledingadvies van Elisabeth weet je veel sneller wat je wilt aantrekken, ga je veel efficiënter winkelen en heb je bijna geen miskopen meer. Dit scheelt je een hoop tijd en geld, en je gaat altijd passend gekleed. Dat is wel een investering waard!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply