Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De terechte comeback van permanente make-up

  Wenkbrauwen zijn bepalend voor je uitstraling. Ze vormen de kapstok van je gezicht en mogen goed zichtbaar en aanwezig zijn. Maar helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Als je ouder wordt, worden je wenkbrauwen steeds dunner, ze verliezen haartjes en vorm of zijn te veel geëpileerd. Of ze hebben te lijden gehad van ziekte en medicijnen. Met permanente make-up kun je op een natuurlijke manier zorgen voor mooie wenkbrauwen!

  Er was een tijd dat permanente make-up (PMU) niet zo populair was. Bij sommige vrouwen werden na een behandeling de wenkbrauwen rood of blauw, waardoor het resultaat van de behandeling niet echt aansloot bij het gewenste effect. En dat heeft natuurlijk anderen afgeschrikt om ook naar een salon te gaan voor deze behandeling. Maar gelukkig is er in de afgelopen tijd veel verbeterd, en nu is permanente make-up weer helemaal terug!

  Kwaliteit
  De pigmenten die tegenwoordig gebruikt worden, zijn beter van kwaliteit, zodat de wenkbrauwen niet meer rood of blauw verkleuren, en ook worden ze minder diep in de huid gebracht. Hierdoor worden de pigmenten na verloop van tijd afgevoerd uit de huid, zodat je het eigenlijk hebt over ‘semi-permanente make-up’.

  Nieuwe technieken
  Maar niet alleen zijn de pigmenten die nu gebruikt worden beter dan die van vroeger, ook zijn er nieuwe technieken om permanente make-up aan te brengen, zodat er voor elke klant en leeftijd een techniek is die past.

  Beauty Planet is gespecialiseerd in permanente make-up voor wenkbrauwen, eyeliner en lippen, en is de eerste Elite-Top Partner Studio van Long Time Liner in Nederland. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van permanente make-up? Neem dan contact op!

  Over Beauty Planet
  Beauty Planet is een kliniek voor de aanpak van huidproblemen als acne, littekens, rosacea, couperose en pigment. Ook kun je hier terecht voor definitief ontharen, permanente make-up en huidverbetering.
  De huidkliniek is aangesloten bij de ANBOS en bij de NVH, en is goedgekeurd door het kwaliteitsregister paramedici.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply