Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘De trainingen zijn lekker afwisselend’
  Rate this post

  Rosanne’s enthousiasme heeft me gestimuleerd om 12 weken ‘In je kracht’ te gaan doen, en met resultaat!

  Door haar motivatie ben ik in 12 weken 8 kilo vetmassa kwijt en daarbij spiermassa ­aangekomen. Gelukkig voel ik me weer fit. Door Rosanne kreeg ik weer zin om te trainen, en in mijn nieuwe levensstijl train ik nu 1 keer in de week in mijn eigen tuin.
  Rosanne heeft mij geleerd om zonder de sportschool te kunnen trainen, en door haar weet ik wat ik moet doen. De trainingen zijn lekker afwisselend, de begeleiding is persoonlijk en op maat, en dat spreekt mij aan. Je mag altijd bij haar aankloppen voor een vraag of een gesprekje en dat is fijn. Ik blijf de bootcamps bij haar doen en op mijn voeding letten voor een blijvend resultaat. En ik vind het nog leuk ook! Bedankt!
  Mijn nieuwe doel: mijn lichaam verder shapen en trainen voor een obstacle run.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply