Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De uitdaging die ze nodig hebben
  Rate this post

  Als je groter wordt, wil je graag nieuwe uitdagingen krijgen en ontdekkingen doen, samen met je leeftijdgenootjes. Voor peuters van 2,5 jaar en ouder heeft Kinderopvang Mundo op een aantal locaties een speciale peuterklas.

  De peuterklas is Mundo’s alternatief voor de peuterspeelzaal. Jouw kind kan in de ochtend of in de middag naar Mundo’s peuterklas komen, 1 tot 5 dagen in de week, 40 weken per jaar (tijdens schoolweken). In de ochtenden is dit van 9.00 tot 11.30 uur, in de middag van 13.30 tot 16.00 uur. De peuters die bij Kinderopvang Mundo op de dag­opvang zitten, gaan automatisch naar de peuterklas.

  Meer uitdaging
  In Mundo’s peuterklas krijgen de kinderen, net als op een peuterspeelzaal, samen met leeftijdgenootjes de uitdaging die ze nodig hebben in de tussenperiode naar de basisschool. De peuters zelf vinden de peuterklas geweldig: ­samen met de grote kinderen doen ze grote­kinderendingen!

  Activiteiten
  In de peuterklas is van alles te beleven voor de grotere kleine kinderen op gebied van bewegen, kunst, natuur en de wereld ontdekken. Mundo werkt met educatieve (VVE-)programma’s om de kinderen te laten ontdekken, want spelen is leren.

  Voor wie is de peuteropvang?
  De peuterklas is voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar oud en is geopend tijdens de 40 schoolweken. Mundo’s peuter­opvang is ideaal te combineren met andere vormen van opvang. Het is mogelijk om voor deze peuteropvang kinderopvangtoeslag aan te vragen bij de Belastingdienst.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply