Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De ultieme antirimpel-microcrème
  Rate this post

  Een goede nachtrust is noodzakelijk om er uitgerust uit te zien. Helaas is dit is niet voor iedereen weggelegd.

  Menig jonge ouder heeft te maken met onrustige / slapeloze nachten, vaak om de baby te voeden en soms om even te sussen. De vermoeidheid kan dan zichtbaar worden op je gezicht. En als de kraamvisite komt, wil je er natuurlijk mooi uitzien. Wij hebben de oplossing om er weer fris en fruitig uit te zien. Instantly Ageless verwijdert wallen (alsook rimpels!) binnen 2 tot 5 minuten! Het product lost onmiddellijk op in de huid en vermindert rimpels en wallen. De ideale oplossing voor de jonge moeder en vader!
  Instantly Ageless wordt nu al ‘botox uit een tube’ genoemd vanwege de prachtige resultaten. En het is heel simpel aan te brengen. Instantly Ageless zit verpakt in een pipetje, genoeg voor circa 3 behandelingen. Het is altijd handig om het bij je make-up te bewaren, zodat je er direct over kunt beschikken nadat je je dagcrème hebt aangebracht. Het effect houdt 6 tot 8 uur aan. Zo zie je er na de geboorte direct prachtig uit voor één van de meest belangrijke fotomomenten in een mensenleven: de eerste gezinsfoto! De producten zijn op natuurlijke basis, hypoallergeen en vrij van parabenen, en zijn ook zeer geschikt voor personen die wallen hebben als gevolg van een stressig leven.
  Meer weten? Kijk dan op www.facialcareforyou.nl of op www.facebook.com/facialcareforyou. Bekijk daar ook de informatie over onze revolutionaire re-agingslijn. Of stuur een e-mailbericht naar info@facialcareforyou.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply