Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De verjongende boost voor je huid

  De laatste jaren zie jij jouw huid steeds meer achteruitgaan. Die eens zo stralende huid is veranderd in een huid die de eerste tekenen van huidveroudering vertoont. Vreselijk vind je het niet, maar je ziet die lijntjes en rimpeltjes toch liever vertrekken. Het is tijd om je huid de boost te geven die zij verdient.

  Door steeds herhaalde gelaatstrekken in je gezicht worden er fijne lijntjes gevormd in je huid. De jonge en vitale huid lost dit zelf weer op, door de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine. Deze belangrijke bouwstenen zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van je huid. Naarmate je ouder wordt, neemt de productie van deze onmisbare stoffen steeds meer af. Gevolg? Een verslapte huid die zijn elasticiteit en weerbaarheid mist, waardoor lijntjes en rimpeltjes tevoorschijn komen.

  Natuurlijk huidverouderingsproces
  Vanaf je 30ste levensjaar begint het natuurlijke huidverouderingsproces. De huid wordt, als eerste, zichtbaar dunner en kwetsbaarder. Daarnaast merk je dat je huid slap en droog aanvoelt. Langzamerhand worden rimpels, plooien, onregelmatigheden en soms ook kleurveranderingen zichtbaar. Het huidverouderingsproces kun je niet stoppen, wél kun je het huidverouderingsproces vertragen door een anti-agingbehandeling.

  Meta Therapy
  ‘Elke huid is verschillend en heeft een andere behoefte’, vertelt schoonheidsspecialist Kyra Demmer. ‘Meta Therapy is een effectieve anti-agingbehandeling tegen huidveroudering, maar werkt ook preventief als onderhoudsbeurt voor je huid. Op een pijnloze manier wordt de algehele conditie van je huid verbetert. De behandeling wordt daarnaast succesvol ingezet om rimpeltjes, pigmentvlekken en littekens aan te pakken. Tijdens de behandeling worden er met een speciale naaldmodule 18 ultra dunne micronaaldjes onzichtbare microperforaties in je huid gemaakt. Deze gaatjes ziet je huid als een beschadiging, waardoor het natuurlijke herstelmechanisme in werking treedt. De aanmaak van de collageen- en elastineproductie wordt geactiveerd. Deze bouwstoffen helpen de huid van binnenuit te verjongen. Ik raad je aan om voor Meta Therapy in kuurverband te kiezen. Wanneer je de behandeling elke vijf à zes weken herhaalt blijven je collagene- en elastinevezels getriggerd om actief te blijven werken en je hierdoor word je celdeling versnelt. Je blijf rimpels en verslapping zo lang mogelijk de baas en zo houd je huid haar vitale en gezonde uitstraling!’

  Peelings

  Mesotherapie is intensief voor je huid. Wil je wel de gevolgen van huidveroudering aanpakken, maar heb je een gevoelige huid? Een glycolzuurpeeling is dan een goed idee! Glycolzuur verbetert de structuur van je huid, doordat de celdeling wordt gestimuleerd. De peeling werkt intensief tegen huidskleurverschillen en grove poriën. De huid wordt elastischer en kan beter haar vocht vast houden. Een echte oppepper voor je huid!

  Een peeling is geschikt tegen:

  – acne (littekens)
  – vette huid
  – rosacea
  – pigmentvlekken
  – fijne lijntjes
  – grove poriën
  – grauwe en valse huid

  Schoonheidssalon Belissima

  Je bent bij schoonheidssalon Belissima in Apeldoorn aan het juiste adres voor schoonheidsadvies en het schoonheidsverzorgingsmerk Clarins. Ook kun je hier terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen, zoals gezichts- en lichaamsbehandelingen, (bruids-)make-up, manicure, pedicure, het verven van je wimpers of wenkbrauwen, massages en Meta Therapy behandelingen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply