Rate this post
 • ‘De vinger op de zere plek’
  Rate this post

  Cliënte Laura: ‘Ik heb een consult bij Saskia als een cadeau ervaren. Een cadeau met de ingediënten humor, passie, respect, liefde en zuiverheid.’

  ‘Saskia weet gelijk bij binnenkomst de vinger op de zere plek te leggen! Dat vond ik erg handig, omdat je daardoor tijdens een consult constructief bezig bent. Ze heeft mij belangrijke informatie weten te geven over mijn situatie, die ik zelf totaal niet in de gaten had.
  Erg verfrissend! Toen ze één en ander uitsprak, kon ik gelijk wel heel veel plaatsen: ‘Aha!’ Dit doet ze allemaal op een coachende manier. Ze werkt vanuit kracht en absoluut niet vanuit macht! Zij kan op een ‘zachte’ manier confronteren en is erg ‘down to earth’.
  Saskia coacht en geeft haar visie, en het is aan jou wat je ermee doet. Werkt voor mij uitstekend! Te meer omdat ik daarna pragmatisch aan een oplossing voor mijn probleem kon werken.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply