Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De voordelen van babymassage
  Rate this post

  Het op een liefdevolle manier aangeraakt worden is voor een baby net zo belangrijk als zuurstof en voedsel. Babymassage is dan een bijzondere en prima manier om elkaar te leren kennen. Massage is de meest positieve vorm van aanraken die er is.

  Door je baby aan te raken, is er contact en warmte, een geruststelling dat hij niet alleen is, een bevestiging van zijn bestaan en eigenwaarde. Lichamelijk contact is heel belangrijk voor de emotionele, lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van je baby.

  Vooral de eerste maanden zijn hiervoor heel geschikt. Je baby ligt nog vrij stil en vindt het meestal heerlijk om gekoesterd en aangeraakt te worden.

  Het is ook een prima manier om je baby nog beter te leren kennen en het versterkt jullie band met elkaar. Zo groeit je baby op in een omgeving van vertrouwen en genegenheid.

  Babymassage heeft nog meer positieve invloeden: aanraken leidt tot beter eten, beter inslapen, beter groeien en meer levenslust.

  Bij Praktijk Nikhita kun je een cursus van 4 lessen volgen waarin de massage stap voor stap wordt aangeleerd, waarbij het tempo wordt aangepast aan de baby.

  De groepen worden bewust klein gehouden, waardoor een rustige omgeving ontstaat voor de baby’s en het mogelijk is aan iedere baby persoonlijk aandacht te geven. Per baby kan één ouder / verzorger meekomen. Uiteraard kunnen de ouders / verzorgers elkaar afwisselen en de massage aan elkaar doorgeven.

  Interesse? Maak dan een afspraak. Praktijk Nikhita biedt ook healings en readings aan, evenals oorkaarstherapie. Verder kun je bij ­Nikhita workshops volgen, alleen of met ­meerdere mensen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply