Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De weg naar succes
  Rate this post

  Ligt je voornemen om dit jaar toch echt eens wat aan je figuur te doen alweer ver achter je? Voel je je futloos en heb je weinig energie? Of je nu wil afvallen, meer spierkracht wil ontwikkelen of je conditie wil verbeteren: met de hulp van een Personal Trainer lukt het je! Kenny Oosterhoff kan je begeleiden naar jouw doel.

  Kenny houdt rekening met jouw eigen persoonlijke situatie. Hij weet waar je staat, waar je naartoe wil en hoe je daar kan komen. Hij zorgt er dan ook steeds voor dat je lichaam voortdurend uitgedaagd wordt om zijn grenzen te verleggen, door middel van verschillende oefeningen waarbij je verantwoord beweegt zonder dat je blessures oploopt. En Kenny is ook jouw stok achter de deur…

  Programma’s
  Hoewel iedereen een individuele begeleiding krijgt, heeft Kenny ook een aantal programma’s samengesteld op basis van de vraag vanuit zijn cliëntenbestand. Zo zijn er programma’s speciaal voor ondernemers, modellen en senioren. Natuurlijk wordt elk programma aangepast naar het niveau van de cliënt. Kijk voor meer informatie op de website!

  Voeding
  Goed en voldoende bewegen voor een gezond en slank lichaam is één, maar een regelmatig en gevarieerd voedings­patroon met voldoende groente, fruit en vezels geeft het meeste resultaat. Het aanpassen van je voeding is dan ook een essentieel onderdeel van de begeleiding van Kenny. Wat je eet is wie je bent.

  Mindset
  Het veranderen van je mindset is een belangrijk onderdeel bij Personal Training. Je moet namelijk ook buiten de contact­uren om de discipline hebben om je nieuwe leefstijl vol te houden. Dat verreist commitment van de cliënt. Die vertrouwensband moet er zijn: wanneer je je bij Kenny meldt met een vraag om begeleiding, gaat hij serieus daarmee om. Dan moet je ook jezelf serieus nemen en het doorzettingsvermogen hebben om te werken aan je doel. Dat is de weg naar succes!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply